|
Се околу песови и одлична дресура |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seto ona sto go sodrzi sajtot na odg. Alfatik, e prevzemeno od forumot milenici, posebno textovite za dobermanite, znam zasto jas licno gi pisuvav. nemate pristap na toj forum, banirani ste bidejki copiravte textovi i gi postavuvavte na vasiot forum za dresura, koj bukvalno site textovi sto gi ima - se prevzemeni od milenici. Tocno znam koj clen i od kade go najde ovoj text i go prevede na milenici. Drug pristap do textov nema. Ne mora da ste clen na topj forum za da napravite copy-paste.
Kako i da e, nema da se nategam. Ova se korisni textovi, sekoj koj ima prasanje moze da postavi.. no vo idnina naveduvajte go izvorot, vo sprotivno ke se smeta deka textot e vas, a ne e.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
луге помагајте се мучам тукабарам една раса на териер ама слична како на француска пудла црно.бев на овие страниве ама не најдов помош!
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima preku 100 vida na terieri, daj stavi slika barem.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam ... nikako da go naucam kuceto da go kreva kapakot od WC sholajta
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас имам никако кучето да го одвикнам да трча по кучки...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го научила кучето да чита
Дресерка за кучиња од Њујорк ја научила својата кучка териер да ги слуша командите запишани на хартија. Вилоу може да препознае неколку збора која ги научила од својата газдарица, па така кучката се преправа дека е мртва кога ќе го види зборот „beng“ или ја подава шепата кога ќе го види зборот „wave“. - Таа неверојатно брзо учи. Знае да направи 250 различни работи, вели сопственичката Лиса Розенберг, додавајќи на шега дека следната работа на која ќе ја научи е да сипе мартини.Лиса вели дека ја учила Вилоу да чита поради облог. - Се кладев со пријателите во одмор за Мексико дека ќе ја научам да чита, раскажува Розенберг. На Вилоу и беа потребни шест недели за да ги препознае зборовите и да почне да реагира на нив. Лиса вели дека нејзиното милениче може да ги „прочита“ и печатените букви, а не само нејзиниот ракопис. - Го добив ооблогот и со Вилоу бевме во Мексико, вели Лиса, која со својата кучка има посебен однос. Лиса и Вилоу секаде патуваат заедно, а кучката беше и сведок на венчавката на Лиса............... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џек Русел териер ........................и................Велш корги .........во акција на дресура............ вежба на послушност........... Изменето од bijonse1 - 03.Јануари.2010 во 00:36 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шведски Валхунд....................................и.............. Мешанец во акција на дресура........................... вежба на послушност............... Изменето од bijonse1 - 03.Јануари.2010 во 00:30 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доберман .................................и ..........................лабрадор во акција на дресура.....
вежба за послушност ...... Изменето од bijonse1 - 03.Јануари.2010 во 00:26 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci da te potsetam do pojasnis, sto podrazbiraat slikive, bidejki ova ne podrazbira obicna dresura, tuku e ova agility natprevar, i ovaa dresura potpagja pod working dog dresura.... zatoa pojasni da nema zabludi...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чекај бе.......леле можеше со ЛП ....па гледаш дека во тек ми е.... полека ќе пишам .......не се сомневај во мене ...никако |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka sega.... znaci sepak, da se razbereme... standardna dresura znaci, sociolosko vospituvanje na kuceto, a rabotna dresura znaci drugo.. pojasni gi dresurite...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se potsetime da se drzime do temata
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |