![]() |
|
Летни дилеми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne mi treba nekogo da nosam na odmor za da vidam dali e za mene. Ako znaes sto sakas, toa sto te interesira ke znaes da go iscepkas.
|
||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||
![]() |
||||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|||
A sto ako Pr. zemes zena taa e vistinskata ti znaes i op ja nosis doma si legnuvate i taa pocnuva da rci ,,drva da cepi"
![]() ![]() ee zatoa e korisno da ja odneses najpravin na odmor i da pomines malku poveke vreme zaedno za podobro da se zapoznaete zosto ponekogas ni muabetot ne e se ima u drugi povazni karakteristiki koi ja pravat licnosta
|
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
![]() |
||||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|||
ни мене некој ке ме земе
ни па јас сама ке идам ке си купам базен за у двор и таму ке пливам ![]() |
||||
![]() |
||||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|||
Ako r'ci togas na stomak ke spie :) Kako i da e, za banalnite problemi ima lek. |
||||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||||
![]() |
||||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|||
Мислам дека во прашање е само довербата помеѓу партнерите . . . Ако се има доверба се е можно . . . Ако не и заедно да се џабе ти е . . . Ако постои нездрава љубомора како што си ја викам јас не тераат долго . . . Без разлика дали биле заедно на одмор или не биле . . .
![]() |
||||
STRUGA
|
||||
![]() |
||||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|||
Ami ako ima golemi gradi pupu nadarena e malata
![]() ![]() |
||||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||||
![]() |
||||
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
|||
|
||||
![]() |
||||
Амди Бајрам ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
|||
браво мавната.
|
||||
![]() |
||||
|||
Se ke i prostam ako ima golemi gradi ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|||
значи спомнуваш авантури, кои би произлегле. а и патувања за кои не ти воделе сметка. ама според тоа си носела заклучоци каква е врската, накнадно. значи едноставно не е заинтересиран за тебе. така? тоа и ми беше муабетот овде.
ако не биле многу заедно пред одморот и се дружеле само по два-три саати дневно, може дечкото не знаел дека девојката се врти со погледот насекаде или дека лесно ги привлекува погледите, со заинтересираност во очите. тоа ми беше муабетот. не може пред одмор да не бил љубоморен, а за време на одмор да се смени за 360°. значи или не се познавале доволно или некој се променил. сепак убаво е да се оди на одмор со девојка/дечко, сепак да се проба она, целодневно дружење. па и да се види дали си одговараат измеѓу себе. а според првиот пост на ACELERA, некој и кажал, значи тој некој не е дечкото нејзин, па и некој другар, како демек не се сеќава кој. интересно од вас девојки, да не речам жени, нека се препознае која каде си спаѓа. заинтересираноста за летна авантура е обострана и кај мажите, но и кај жените, но тоа не е авантура ако се оди сам, туку да видам кој е јунак тоа да го направи кога е со партнерка/партнер, а и да не го фатат! |
||||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||||
![]() |
||||
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
|||
Toj bese bolno ljubomoren duri i na moite bratucedi i na site.Inace po celi denovi bevme zaedno i znaese deka ne go izneveruvam,no go plasese toa sto bev pomlada i neiskusna,a toj veke propatil od neverstvo. I sekogas velese: koga ednas ke se izgoris-duvas i na mlakoto. Nesmeev ni da se zavrtam kade sto imase maski,a ne pa da poglednav vo niv...
|
||||
Just love
|
||||
![]() |
||||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|||
една интересна работа се заборава, кога се оди на одмор, а тоа е дека секој ќе ја гледа девојката во бикини!
а тоа за некој кој ете нон стоп бил љубоморен, па и имал некое такво искуство на изневерување, значи му се оправдале сомневањата, е ептен трауматично, арно си се отарасила од него, на време. но да не заборавиме, секој сонува за летна авантура, не го измисливме сега ние тоа. |
||||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||||
![]() |
||||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
|||
![]() |
||||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||||
![]() |
||||
|||
е ова не ми е јасно.
велиш браво, ако имал кратка летна авантура, но никој да не дознал за тоа. ги охрабруваш децава на тоа? кога велам децава мислам на оние што не‘ читаат овде, тинејџери и слично. а тоа дека биле тестови тие посебни одмори. се тестира нешто во кое се сомневаш. пак ќе кажам, сонот за летна авантура е познат уште оддамна, а го овековечиле и во некои дела, како "Сонот на летната ноќ" ... |
||||
Јас сум мајстор!
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |