IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Летни дилеми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Летни дилеми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2007 во 14:25
Ne mi treba nekogo da nosam na odmor za da vidam dali e za mene. Ako znaes sto sakas, toa sto te interesira ke znaes da go iscepkas.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2007 во 19:53
Originally posted by sensei sensei напиша:

Ne mi treba nekogo da nosam na odmor za da vidam dali e za mene. Ako znaes sto sakas, toa sto te interesira ke znaes da go iscepkas.

A sto ako Pr. zemes zena taa e vistinskata ti znaes i op ja nosis doma si legnuvate i taa pocnuva da rci ,,drva da cepi"LOLLOL
ee zatoa e korisno da ja odneses najpravin na odmor i da pomines malku poveke vreme zaedno za podobro da se zapoznaete zosto ponekogas ni muabetot ne e se ima u drugi povazni karakteristiki koi ja pravat licnosta
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 00:03
ни мене некој ке ме земе
ни па јас сама ке идам
ке си купам базен за у двор
и таму ке пливам
Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 11:29
Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

A sto ako Pr. zemes zena taa e vistinskata ti znaes i op ja nosis doma si legnuvate i taa pocnuva da rci ,,drva da cepi"LOLLOL
ee zatoa e korisno da ja odneses najpravin na odmor i da pomines malku poveke vreme zaedno za podobro da se zapoznaete zosto ponekogas ni muabetot ne e se ima u drugi povazni karakteristiki koi ja pravat licnosta

Ako r'ci togas na stomak ke spie :) Kako i da e, za banalnite problemi ima lek.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 01:10
Мислам дека во прашање е само довербата помеѓу партнерите . . . Ако се има доверба се е можно . . . Ако не и заедно да се џабе ти е . . . Ако постои нездрава љубомора како што си ја викам јас не тераат долго . . . Без разлика дали биле заедно на одмор или не биле . . . Wink
STRUGA
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 01:11

Ami ako ima golemi gradi pupu nadarena e malata LOLLOL kako ke spie na stomak?
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 01:23

A sto ako Pr. zemes zena taa e vistinskata ti znaes i op ja nosis doma si legnuvate i taa pocnuva da rci ,,drva da cepi"LOLLOL

Ami ako ima golemi gradi pupu nadarena e malata LOLLOL kako ke spie na stomak?
ne samo ova sto moze da rci,no utroto koga ke se razbudi moze da ima takov neprijaten zdiv,da smrdi na tvor.eee sto ti nema.zatoa odmorite kako i predbracnoto ziveenje ke resat mnogu dilemi.
Кон врв
Амди Бајрам Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Амди Бајрам Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 01:24
браво мавната.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 10:55

Ami ako ima golemi gradi pupu nadarena e malata LOLLOL kako ke spie na stomak?

Se ke i prostam ako ima golemi  gradi Wink
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:01
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

nekoe zlatno pravilo mi bese, na odmor BEZ DECKO.

ne zaradi avanturite koi bi proizlegle od odmorot, ednostavno da se odmori toj od mene i ja od nego.
bev vo dolgi vrski dve dosta dolgi od koi ne proizleze nisto, samo izgubeno vreme no nikogas odmorot kako i moite patuvanja ne bea problem dali da zaminam sama. od ova ke zaklucev kolku e cvrsta mojata  vrska posle odmorot.
a za da ve spakuvaat ima vreme, eve jas sega sum vo eden golem kufer spakovana sakala ili  ne ,sega odmorot mi e vo par.

значи спомнуваш авантури, кои би произлегле. а и патувања за кои не ти воделе сметка. ама според тоа си носела заклучоци каква е врската, накнадно. значи едноставно не е заинтересиран за тебе. така? тоа и ми беше муабетот овде.

Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Lani i polani bev po edna nedela so decko i 10 dena so majkami.
Ama iskreno so mama si pominav stvarno cool,a so nego katastrofa.
I veke dodeka ne se omazam mislam deka nema nikogas veke da odam so decko(posebno ne ljubomoren kako bivsiot) bidejki toa ne e odmor,da te demne celo vreme,da ti dise u vrat...Confused

ова е баш интересно, да отидеш со некого на одмор и да му даваш причини да биде љубоморен. значи ти намерно си го однела на одмор, или си тргнала со него за да го заебаваш, а?
според мене, ако си со дечко на одмор, би требало да бидеш цело време со него. како тогаш би бил љубоморен?

ocigledno ne znaes sto znaci bolna budala, nemu ke mu smeta ako nekoj ja pogledne na plaza, a ne daj boze da se zadrzi pogledot poveke, togas tesko na devojkata.ne mi se veruva deka sandrica zaminala na odmor da mu dava povodi na deckoto i da ceka nekoj da i se pusti.ljubomorna budala e sekade budala.od takov ponastrana zs e zivo izmacuvanje.

ако не биле многу заедно пред одморот и се дружеле само по два-три саати дневно, може дечкото не знаел дека девојката се врти со погледот насекаде или дека лесно ги привлекува погледите, со заинтересираност во очите. тоа ми беше муабетот.
не може пред одмор да не бил љубоморен, а за време на одмор да се смени за 360°.  значи или не се познавале доволно или некој се променил.
сепак убаво е да се оди на одмор со девојка/дечко, сепак да се проба она, целодневно дружење. па и да се види дали си одговараат измеѓу себе.
а според првиот пост на ACELERA,  некој и кажал, значи тој некој не е дечкото нејзин, па и некој другар, како демек не се сеќава кој.
интересно од вас девојки, да не речам жени, нека се препознае која каде си спаѓа.
заинтересираноста за летна авантура е обострана и кај мажите, но и кај жените, но тоа не е авантура ако се оди сам, туку да видам кој е јунак тоа да го направи кога е со партнерка/партнер, а и да не го фатат!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 12:29

Toj bese bolno ljubomoren duri i na moite bratucedi i na site.Inace po celi denovi bevme zaedno i znaese deka ne go izneveruvam,no go plasese toa sto bev pomlada i neiskusna,a toj veke propatil od neverstvo. I sekogas velese: koga ednas ke se izgoris-duvas i na mlakoto.

Nesmeev ni da se zavrtam kade sto imase maski,a ne pa da poglednav vo niv...
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 13:15
една интересна работа се заборава, кога се оди на одмор, а тоа е дека секој ќе ја гледа девојката во бикини!
а тоа за некој кој ете нон стоп бил љубоморен, па и имал некое такво искуство на изневерување, значи му се оправдале сомневањата, е ептен трауматично, арно си се отарасила од него, на време.
но да не заборавиме, секој сонува за летна авантура, не го измисливме сега ние тоа.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 13:58
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

nekoe zlatno pravilo mi bese, na odmor BEZ DECKO.

ne zaradi avanturite koi bi proizlegle od odmorot, ednostavno da se odmori toj od mene i ja od nego.
bev vo dolgi vrski dve dosta dolgi od koi ne proizleze nisto, samo izgubeno vreme no nikogas odmorot kako i moite patuvanja ne bea problem dali da zaminam sama. od ova ke zaklucev kolku e cvrsta mojata  vrska posle odmorot.
a za da ve spakuvaat ima vreme, eve jas sega sum vo eden golem kufer spakovana sakala ili  ne ,sega odmorot mi e vo par.

значи спомнуваш авантури, кои би произлегле. а и патувања за кои не ти воделе сметка. ама според тоа си носела заклучоци каква е врската, накнадно. значи едноставно не е заинтересиран за тебе. така? тоа и ми беше муабетот овде.
koga rekov NE ZARADI AVANTURITE KOI BI PROIZLEGLE, znaci  ne da se odi odvoeno na odmor za sekoj da dozivee avantura, naprotiv da se odmorime eden od drug.dolgata vrska podrazbira zaemno pocituvanje iskrenost koja ja imav a ne nekomu da mu davam izvesta, raport ZADOLZITELEN Dead za moite patuvanje.jas ja gradev i toj taa vreska i ako ne zavrsi uspesno.no odmorite bea eden vid test, kolku ja imavme samokontrolata nad ovie taka receno avanturi.znaeme se sto moze da donese 3 nedelniot odmor na plaza, diskoteki i slicno..jas nikogas ne doznav deka bil so nekoja.toa go cenam.bravo ako toa go napravil na nacin tivko a sepak imal letno zadovolstvo, kratka avantura.ako navlezese ljubomorata  vo nas i posle odmorot da baravme , da se gusevme  so koja bil ili obratno  od toa nisto.velam sekoj si ja gradi vrskata kako nemu mu odgovara normalno zaedno so partnerot.

атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2007 во 15:59
е ова не ми е јасно.
велиш браво, ако имал кратка летна авантура, но никој да не дознал за тоа.
ги охрабруваш децава на тоа?
кога велам децава мислам на оние што не‘ читаат овде, тинејџери и слично.
а тоа дека биле тестови тие посебни одмори.
се тестира нешто во кое се сомневаш.
пак ќе кажам, сонот за летна авантура е познат уште оддамна, а го овековечиле и во некои дела, како "Сонот на летната ноќ" ...
Јас сум мајстор!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.