|
Убави на плажа |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | |
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
rossonerka
Нов член Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу сакам летно време да носам модерно бикини обавезно значи дводелен костим за капење, носам апостолки интересни,очила за сонце, пешкир и торбица и летно фустанче. Е сега не ги сваќам девојките што носат штикли на плажа, што носат гердани, нараквици, што се нашминкани е тоа ептен несакам. Тоа се е направено и инспирирано од модните писти и фотосесиите кога за да се продава костимот за капење е дополнет со акцесорис али и најпознатите стилисти кажуваат дека тоа не треба на плажа да се носи, шминка не е убаво на +40 да се има а од акцесорисот може и да си направиме проблеми на кожата.
али некои не го сваќаат поимот убави на плажа само со екстра бикини,очила и кожа без грам шминка но со одличен тен |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е,... за жал кај нас се почесто одат со тон пудра на плус 40 степени.... |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PREFERIRAM DVODELNI KOSTIMI ZA KAPENJE...NE SAKAM CVETEN DIZAJN
LANI SI KUPIV EDNI PREUBAVI ZLATNI CELITE SO CIRKONI IZRABOTENI KOI ZA ZAL NE SE ZA NA NASIVE SKROMNI PLAZI
IMAM I EDNI CRNI SO NATPIS NA GZ-BITCH KOI MI BEA OMILENI DO LANI...
ISTO TAKA IMAM I BELI KOI MI STOJAT EKSTRA KOJA SUM TAKA SO BRONZEN TEN....
I DA NE NABROJUVAM POVEKJE ZATOA STO OVIE MI VLEGUVAAT VO POTESNA KATEGORIJA
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rozovo so rozovo najubo
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле,..... јас имам слични вакви |
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и сигурна сум ти стојат убаво како на девојкава на сликава
|
|
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova e ubav kostim za kapenje
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вакви купаќи сакам:
Зезам. Би облекол нешто од ова: |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
petarpan99
Нов член Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mozete pari da davate za kupaci po 50-100 evra, navistina ne mi e jasno , so tie pari ke pominam uste dva dena , abe samo maslo za soncanje rogozina i peskir za pod glava i dobar cvik i gol sibam na plaza , sto ako me gleda nekoj , ko da nikoj stojko ne videl , ah vie makedoncite -luge goli po avioni patuvaat a vo mk uste ni nudisticka plaza nemame pa za kupaci kostimi i gaci zboruvame
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм... не гледам некој овде да приморува некого да носи костим за капење... а баш се чудев пред некое време како на fashion се уште даваат ревии со костими за капење кога цел свет одат на плажа голи... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |