IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку си ја чувате саканата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку си ја чувате саканата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:32
Sea bas ja prasuem : - Kolku te cuvam ma ? A ona mi vika : - Ic, more be 
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:34
бакнеж
бакнеж
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 23:34
бакнеж  бакнеж  бакнеж
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 08:58
Колку што ми е долг синџирот.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 12:46
ne treba majstorce sindziri..za cuvanje

Изменето од bibce - 23.Јануари.2008 во 12:46
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 12:47
Стаклено звоно треба намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 13:41

100% si sme slobodni da si se izneveruvame

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 13:45
Си се фалите еден на друг што венерична болест сте закачиле? збунетост
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 13:49
Originally posted by sensei sensei напиша:

Си се фалите еден на друг што венерична болест сте закачиле? збунетост

iskreno ne znam na kogo mu sre obrakase
ako na mene togas:
imame sloboda celosno,drugarski onaka.........vo megjuvreme ako ni se dopadne nekogo,togas....ne so sekogo znaci....
ne se fakaj za zborнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 14:19
.............sto ti e be sensei................sto si nastroen na repliki i kavgi denes????? c c c c c c c c c c c c e bog da cuva??????ti tvojata devojka/zena ja cuvas vo stakleno zvono?????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 14:22

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 14:54
Originally posted by bibce bibce напиша:

.............sto ti e be sensei................sto si nastroen na repliki i kavgi denes????? c c c c c c c c c c c c e bog da cuva??????ti tvojata devojka/zena ja cuvas vo stakleno zvono?????

Pa si prasuvam be bibce, i se zezam... Ne moze se na moja smetka da bide среќа Inace so staklenoto zvono e zaebancija. I vrzuvam pojas na cesnosta, i neka odi kaj saka, samo ne kaj Pero masinbravarot.

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 15:09

Originally posted by bibce bibce напиша:

Pa si prasuvam be bibce, i se zezam... Ne moze se na moja smetka da bide среќа Inace so staklenoto zvono e zaebancija. I vrzuvam pojas na cesnosta, i neka odi kaj saka, samo ne kaj Pero masinbravarot.

...АААА..ВЕ НАЧЕКАВ!ПА НЕ МОРА ДА ОДИ КАЈ НЕКОЈСИ ПЕРО...ИМА И ДРУГИ МАЈСТОРИ..ЗА ВАКВИ КАТАНЦИ...МА ДАЈ,ТЕ МОЛАМголема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 15:28

leleeeeeeeee od kaj ja izmkna slikata......... alal da ti e.............ama pak be pusto zensko ke najde kluc veruj mi??????намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.