|
Врвни Научници - Христијани! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tofu, еве ти некои од научниците кои имаат одговор за она што е по смртта
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ne ispushti neshto EvAngelos ? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dodeka EvAngelos se snajde...
Pred dve-tri nedeli sluchjano se sretnav so eden penzioniran kinez farmakolog. Fativme nekoj nevrzan muabet i poleka se svrtivme kon religijata. I chovekov mi veli: "Abe jas sum nauchnik i ne priznavam nishto osven cvrst nepobiten fakt, dokaz koj ke mozham da go proveram i jas i site drugi pred da prifatam neshto za visina. I taka odi celata nauka i odi i odi... se dodeka ne dojde do osnovnoto prashanje koj go sozdade seto ova? E togash naukata lipsuva i vleguvame vo vera. Taka e so mene i taka e so site nauchnici. Vo eden moment ne mozhes da go dokazhesh onoa sto e ochigledno, a istovremeno otpagja od site nauchni ramki." Изменето од Messenger - 02.Февруари.2008 во 20:25 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bas toa sum go velel sekogas jas Messenger.
Neznaev deka i kinezite se tolku pametni |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znaev deka si bil Budista!
|
|||
|
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама јас за тебе пак од почетокот знаев . Изменето од efendija - 02.Февруари.2008 во 23:31 |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не испуштив ништо Месинџер.
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E ova e izvedeno maestralno. Vo brzanje da go napisham onoa sto go mislev jas ne ja vidov tvopjava poenta! |
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Breeeeee.... da ne si Vangja ? P.S. Abe, kako ovie muslimanski chlenovi sekogash se javuvaat eden za drug, eden po drug, edn pod drug, eden nad drug, eden so drug, samite si se prashuvaat, samite si odgovaraat, samite si se raduvaat, samite si chukaat race, samite ... |
|||
|
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Messenger:Ја заборави машината за перење:
Изменето од efendija - 03.Февруари.2008 во 01:40 |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што треба да ми докаже сега оваа листа со имиња? Дека има научници што се верници? Па има не реков дека нема. Сакате да ви дадам листа на христијани што убиле во име на верата? Ги има многу повеќе од научници! Па само инквизицијата и крстоносците имаат пролеано цело море крв во име на Господ. А да не спомнувам и други.
Само затоа што некои научници верувале во Господ не значи дека Господ постои. Ниту пак тоа значи дека биле лоши научници. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што да правиме сега?
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
темава не да не ми се свиѓа...морам да си кажам.
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Темава нема врска, се согласувам
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |