|
Zosto FOTOGRAFIJA |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од мерак и ќеиф. Едноставно сакам, и тоа е тоа.
Инаку сум технофил, може тоа има некаква врска.
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hehehe, Coolio, Ova mora da e nekakov rekord (mozebi i za Guiness)! Osven trite tocki vo pocetokot na postot, ti uspea da napises poraka od 273 zborovi (vklucitelno i svrznici) so samo edna tocka (stavena na krajot) |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мире не ми се верува дека си ги броел зборовите!
Невозможен си!
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima kratenki i za toa Aleksandar. Mozeme Gates da go pcueme kolku sakame, ama word-ot e mnogu dobro smislena rabota
Od argatskiot del od rabotata napraviv samo copy-paste |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
coolio
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram za tvojot trud, sto gi izbroja site moi zborovi, se nadevam nauci nesto od niv, ima samo edna tocka vo mojot posleden post, i 3 tockici koi znacat deka razgovorot prodolzuva, no ima samo edna tocka zatoa sto mrazam tocki , tockite go odbelezuvaat krajot,no sepak sekoj pocetok ima i kraj, taka da i mojot pocetok go imase svojot kraj na koj sto stoi prvata i poslednata tocka, go gledam forumov i naednas koga vidov sto si napisal si rekov cekaj be KAJ SUM JAS , NA PISMENA RAB PO MAKEDONSKI ili pak na FORUM , no sepak se barav samiot sebe da se vidam kaj sum , i OPS se najdov sum bil vo FORUMOT , so mojot posleden post se povrzav so temava, go opisav moeto dlaboko custvo kon fotografijata , se cudam zosto ni ti ne mi replicirase vo vrska so temata tuku nesto bez vrska ?
Cudno e , no sepak toa e toa, lugeto se takvi , MISLEJKI NA TUGITE PROBLEMI ZABORAVAAT NA SVOITE , se nadevam ucis od moite zborovi Mire, covek uci dodeka e ziv, bezrazlika iako si postar, bidi pozdraven i sepak ke ima edna i edinstvena tocka koja ke go odbelezuva krajot.
|
||
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ehhh,
nemav namera nisto loso da kazam Coolio, nitu pak mi precese nesto toa sto nema tocki. Ako te navrediv prosti mi Se nadevav deka nasmevkite na krajot davaat do znaernje deka e najdobronamerna sala. Sorry uste ednas. |
||
|
||
coolio
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uzivaj , ni jas nemav losa namera, samo razjasniv nekoi raboti vo vrska so toa sto go napisav vo posledniot i predposledniot post, ima edna pogovorka vika I SMESKANJETO E SERIOZNA RABOTA, jas ne znam za sto ti vsustnost se nasmea vo pozitivna ili negativna smisla, inace ja sum bukvalist :) , ne mora da se izvinuvas nisto ne si zgresil , izgleda e malo nedorazbiranje, sepak bidi pozdraven i se najubavo
|
||
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде и јас... Јас сум новајлија како на сајтов така и во фотографијата. Желба за фотографија ми се јави прилично доцна затоа што претходно ме фасцинираше и сеуште ме фасцинира оптиката и технологијата општо. Спојот на уметноста и технологијата го барав низ многу дигитални алатки и на крајот заглавив читајќи ја и изучувајќи ја фотографијата прво од технички а потоа и од уметнички аспект, цели три години (некаде од втора година средно (РЈК) до крај на средно кога почнав да го практицирам она теориското)
А сега, задлабочен обидувајќи се да го пронајдам најбрзиот алгоритам за завршување на електро, имам многу малку слободно време кое СЕКОГАШ се троши на фотографија! Се надевам дека летово ке бидам слободен и барем малце ќе ја заситам желбата за чкрапање! :) |
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ehh, voobicaeno vnimavam da ne bidam pogresno razbran, bas poradi prirodata na internet komunikacijata, no ete se' se slucuva. Blagodaram na razbiranjeto. Smeskanjeto na krajot bese vo smisla na "lesna sala" i vo sekoj slucaj pozitivno. Iako mnogu seriozen post, koga stignav so citanjeto do polovina (priblizno) skontav deka tesko mi ide da ja otpratam recenicata, za sekunda podocna da sfatam i zosto . Kako dete nekoe (a vsusnost sum "drto magare" ) nemozev da se vozdrzam, pa duri ne me mrzese da gi prebrojam zborovite vo word . Bez vrska malku, ama toa e . Thanks again Изменето од Mire - 14.Мај.2007 во 16:38 |
||
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa dobro dojde Sto drugo da ti kazam, osven cestito na izborot na hobi... a sto drugo da ti kaze nekoj od clenovite ovde BTW, na sajtot pod koe ime objavuvas? Ova nikovite ovde pravat zabuni pomalku |
||
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мире, често пати јас ги проверувам профилите на членовите кои се придружуваат во форумот Така направив и сега и дознав дека "hypertech" е Мартин Димитриевски |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednostavno resenie Bobi, no ne go praktikuvam.
Vaka mi ostanuva pricina za muabet povece |
||
|
||
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZATKO MISLAM DEKA SE ZNAEME. NEZNAM TOCNO OD KADE AMA DEKA SI MI POZNAT POZNAT SI MI. PORASNAV VO NARODNA TEHNIKA VO FK VARDAR, SLEDEA DVE GODINI INSTRUKTORSTVO VO KATLANOVO '87, '88. POSLE MALKU KAKO FREELANCER ZA RAZNO RAZNI ORGANIZACII , PROSLAVI I SL.
POTOA DOJDE MVR KADE STO SUM I SEGA VO ODDELOT ZA KRIM TEHNIKA. PS. KE NAJDAM I JAS NEKOJA PRIKLADNA SLIKA I KE TI PUSTAM ILI POSTIRAM NA FORUMOV. POZDRAV |
||
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |