|
Дали сакате мажи/жени во униформа? |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na zeni vo uniformi da i toa mnogu
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите се посекси без олека, додека жените кога имаат нешто на себе долна облека или слично. Тоа е затоа што има изложено многу голотија но од женски страна по разни списанија и телевизија. Мажи нема толку голи.
Тарзан на пример е добар филм. Изменето од marence - 07.Мај.2007 во 14:41 |
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti tarzan jas jane,znaes deka ovoj film ne mi se uvrtel vo glavceto ama pa ne ti e ni los
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazite vo uniforma voedno mozat da bidat i golemi kreteni i nasilnici,grubijani... zatoa sto se naogjaat vo ograden prostor isto kako vo zooloskite gradini.Sto znaci mozat da bidat i pravi divjaci koi ne videle civilen svet poveke vreme.
Uniformata e simbol za maskosta i disciplinata, kako da ne |
|
Make love and respect your profession
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti znaci def.ne nosis uniforma ,aaa!!!
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симболот на машкост се гледа без униформа (на голо)
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeni vo uniforma ...DA
Koga bev vojnik i se vosh*tuvav na "mojata" porucnicka so epten nezen glas koja i den denes e mnogu sexy ..koga ke kazese: "Prva redica napred,vtora redica na levo krug ,....oruzje kon noooo' ga... ....i den denes mi se vrti vo glava.Pa toa bese prekrasno dozivuvanje... |
|
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Letno vreme vo cizmi i uniforma (kako vo najlonska vrekja) na 45 stepeni ...ludnica a pak ako e na straza vojnikot treba da se presoblekuva na sekoi 2 saati i toa najmalku 7-14 dena ... |
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislsi deka visokata funkcija i negovata polozba se karakterizira so ista dominantnost jacina i vo krevetot ?
|
|
sweet esc.
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допаѓа, да... Кога маж ми беше војска (тогаш ми беше дечко) многу ми се бендисуваше кога ќе излезеше со униформата... Дури и мирисот на дрнч ми се бендисуваше
|
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaki se tipkive sweet esc.sekoj maz bi padnal na vakva.
za uniforma treba stas kako za zeni i za mazi |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас не би паднал... Би се откорнал
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |