|
Зошто жените се плашат од брак?? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
-User-
Нов член Регистриран: 23.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашо само жените, и мене ми е фуфка.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nezavisno na polot mislam deka sepak postoi zelba-moznost da se izbegne od obvrski,a ne deka se plasatt.sto e pisano kje dojde .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koj kazal deka se plasat?
mazite se po prpadzii po toa prasanje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prpaaaaaaaaaaa hahahah ama i od drugo im e prpa?
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neveruvam....na balkanov dodeka rabotive se postaveni kako sto se sepak zenite go snosat siot tovar vo semejstvoto,kje naglasam povtorno nazalost e taka.....zenata e taa so snosi se i dobro i loso
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red e toa
no nemat prpa vo vrska so brakot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
apsolutno,definitivno,konecno,krajno ne
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
|
|
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti se palsisi li/?
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozda se plasit ama ne priznavat . . .
|
|
STRUGA
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум за никакви генерализирања па така и за ова од кај тоа правило???
И мажите се палшат од обврски се е релативно , зависи од партенерот и од љубовта која постои или не за да се стапи во брак!!!!!!! |
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo momentot koga ke go najdam odgovorot na ova prasanje sigurno ke prestanam da se plasam i ke se omazam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na kolkav zena ke trepne od tolkav se plasi
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не би се плашела да стапам во брак со некој кој што ќе го сакам
бај д веј ама глупа тема |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |