|
Диетални реченици пред оброк |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taman rucekot e gotov, izlapen dedo u rerna ti moca, a ti i gosti imas
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamisli na lekar ti recat deka moras da jades zivi polzavi
|
|
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sednuvas na masa i kazuvas t.e davas celosen opis za wc u srbija kaj sto cela sola bila zalepena so govna i plockite od strana
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pies kafe u dvor, golub ti se poseruva u kafeto, a ti ne si zabelezal
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e leprozen u voda ? - Sumeka tableta
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jadete pred televizor i koga ono pokazuvaat snimki od nasite javni licnosti kako serat, cepkaat nos, povrakaat . Daljinskoto od televizorot se rasipuva, a kontrolite na televizorot ne reagiraat . . .
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne ste normalni vie
bas u momentot jadam, i vikam cekaj da se uklucam na forumot da procitam nesto edukativno i mi se zgadi |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka citas, golema stonogalka ti utrcuva u tanjirot, a dodeka se obiduvas da go izvadis te griznuva za prst, ti se kacuva po rakata i brzo ti utrcuva pod maica i kasa, kasa, kasa . . .
Изменето од zbunet - 05.Мај.2007 во 11:09 |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моме, па барем ти не треба да држиш диета, или треба? да не те здебели тоа германијата? еве еден мој придонес за вилиците на баба ми мислам дека веќе ги изедовме, оти она ги изгуби, а ние не ги најдовме! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne Dogi, 60kg sum ama si imam jas apetit i sega zbunet namerno vaka mi pravi
a sega da se napijam od cajceto pred da mi e vlegla nekoja muva da pliva i onaka sum mnogu zedna |
|
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jades supa i naogas k*rovo vlakno vo nejze
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i kozinka od triperosan k*r
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sednuvas na trpeza da jades i taman da skrsis batace od preubavoto peceno pile, uletuva dedo ti samosto izlegol od serka (i posto e izlapaven zaboravil da se izbrise so toaletna pa prstite gi umacal u gomna) i vi deli parcinja od pileto, normalno, so preliv od smrdeni gomca
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |