|
Counter strike (генерална дискусија) |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Sokol:prijatele ako imas ekipa za igranje 5 na 5 da se dogovorime da izigrame edna partija vo Insomnia. PISI
|
|
A.Z.
|
|
Igor_the_death
Нов член Регистриран: 22.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne jas. Ne mislef na sifri tuku poveke onaka doma koga igram so botovi, da vidat oni kako e da se nerviras. Ne igram jas sorce. Inaku imame eden nov clen koj so nas igra kanter 1,6 pa da mu dademe sifri da ne ni se zali poveke. Svarno e ponekogas dosaden. Za 1,6 poeke mi treba, ne za mene tuku za drugarceto.
|
|
Otidof vidof potepaf.
Veni Vidi Vici (na latinski) PS Leiii, vrska da se nemalo |
|
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Counter Strike 1.6 е минатото Counter Strike Source е иднината а сите
знаеме дека сите максимално се бунат на промени па затоа секогаш ке има
луге кои ке си викаат дека Source е срање али мора да сватат дека тоа е
истото шо е 1.6 само УСОВРШЕНО, за пример земете го flashlight ефектот,
у 1.6 кога го уклучете светете како новогодишна елка и вие и местото
кај шо мерете.
|
|
Русин
Нов член Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.6 ........... нема подобра!
Изменето од Русин - 17.Мај.2007 во 14:44 |
|
http://asroma-addict.com/
|
|
P-A-T-R-I-O-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOURCE potsetuva na SWAT 4...grafika ima top ali ne ja dava istata zabava kako 1.6
|
|
all i have in this world is my balls and my word and i dont break em for noone
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja poigrav malku 1.6 posle koj znae kolku vreme i sto da kazam ... Kolku debilna grafika, frlas bomba a izgleda kako cigla hahaha epten luda zabava, teksturine se kako mushama od pazarce... Dobro u vremeto i jas se gazev od igranje na stariot kanter, doduse poveke 1.5 negoli 1.6 ama toa e veke stvar na minato
|
|
(\_/)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! |
|
tote_bt
Нов член Регистриран: 22.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve go moeto prasanje. Kako mozam da si kreiram grafit so slika i da bide vo boja. Toj so znae neka odgovori.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти треба програма, Decal Converter, ако сакаш линк за даунлоад, кажи ке ти поставам... и ќе ти ја објаснам работата со него |
|
tote_bt
Нов член Регистриран: 22.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj daj daj mi link za download. Pa posle ke mi kazis. OK. Изменето од tote_bt - 25.Јули.2007 во 14:45 |
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE LI MI POMOGNETE DA STAVAM SLIKA NA GRAFITITE NA COUNTER STRIKE 1.6 AKO MOZE DA MI OBJASNITE SO SLIKI
|
|
tttome
Нов член Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaj nekoj zosto na internet nemozam na mak serverite da igram mi pisi celo vreme deka ne mozi da se dawnloadira nekoj sound/misc/snow.wav? pomognete mi se igra mnogu!!! |
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa vaka momci...Za da napravite vasa slika na cs 1.6 potrebno vi e:
-download halflife logo creator -instaliraj go i posle staj slika sto sakas da ja imas na spray -konvertiras(programot ja konvertira) -koncertiranata slika sejfuvaj ja na desktop -zatvori program -fajlot sto go imas na desktop go kopiras u E:\Program Files\Valve\cstrike -od ovde go brises fajlot tempdecal.wad i toj sto go iskopira go preimenuvas tempdecal.wad -odkako ke go napravis seto ova go brises fajlot custom.hpk -zatvaras sve i pocnuvas so igra...Enjoy ako ima nesto nejasno pisete ke vi razjasnam pozz |
|
se nadevam deka vi pomagam so moite postovi
______________________ Pozdrav Fatal1ty_ |
|
Figgy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 24.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влези во sound/misc/ папката во твоето CS и избриши го snow.wav фајлот и потоа влези на сервер и допушти да се даунлоадира соодветниот snow.wav фајл. Поздрав. |
|
REGRUT
Нов член Регистриран: 09.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke gi najdes slikite vo valve/logos logoata i ke vidis koj format se slikite posle slikata so ja sakas ke ja convertiras vo istiot format mislam deka e bmp. ja stavas vo istiot folder i toku......... |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |