|
Дали ме сака? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne vi fali violina
ostajte gi, tinejdjerskata ljubov e poveke simpatija i sama po sebe se razresuva baska i kazavme se sto trebase da se kaze, ostanatoto e na nea |
|
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
baby_bo
Нов член Регистриран: 19.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas go sakam
|
|
boki
|
|
baby_bo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me odbegnuva zaradi drugarite za da se napravi fraer. a non stop prasuva za mene. sto da mislam
|
|
boki
|
|
baby_bo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas ne te razbiram sto vsusnost sakas da kazes
|
|
boki
|
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto prasuva?
kako si so zdravjeto ili?
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku godini imas baby bo?
|
|
DIJANA
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Takvi se tinejdzerskite god:
''Jas go sakam nego, on saka druga i mene me saka sosem tret''. Ako izleguva sigurno zapoznavas mnogu momcinja i podobri od nego. Iskreno jas neveruvam vo ljubov. Sakam da bidam so nego ili ne, a ljubovta ja izmislile komunistite da e*at bez pari. |
|
Just love
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne ja vregaj taa komunisticka ljubov po so ti si sozdadena od nea toest tatkoti toa so i go prael na majka ti i te sozdale tebe e tokmu od taa ljubov so vladeela pred 91 zatoa ne zbori mnogu ili pred da zboris pogledni nanazad malku... |
|
speed
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vregam nisto samo ne veruvam vo ljubov.
|
|
Just love
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa taka de taka kazi... ako ne veruvas vo nesto toa i ne postoi a ako veruvas vo nesto kolku i da e toa retko sepak postoi...
|
|
speed
|
|
Debora
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO STO NE VERUVAS?
VO LJUBOV KAKO ZBOR ILI VO LJUBOV KAKO CUVSTVO? Изменето од Debora - 05.Април.2007 во 22:46 |
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stom nekoj ne veruva vo ljubov ili ne ja doziveal vistinskata ili e dlaboko povreden, treto ima li? |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne veruvas vo nesto nikogas nema da go osoznaes , ljubovta ti e kako religijata - povrzi ja ljubovta so religijata , analiziraj , postoi li stvarno ljubov , drugarska , megu maz i zena , prema tatkovinata , prema roditelite itn itn itn ............ |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |