|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
genijlen kako i uvek.....
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Bozhica
Нов член Регистриран: 20.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Muabetov ni e za solzite...koga ima teski momenti ,a ne se ni isklucok ni preubavite momenti ...sum za da se ispraznat nasobranite emocii preku niv ..podobro e da e taka ...I NE ZASTO ZENITE PLACAT TUKU I ZASTO MAZITE PLACAT? ...neli sme ramnopravni so mazite ,pa zosto i na ova pole da ne sme ?
Изменето од Bozhica - 20.Март.2007 во 13:33 |
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa ajde i mazite da placat togas, pa duri i so sila ako treba.
Ja placam samo na filmovi i pesni. Na pogrebi i slicno abe da me utepas ne ide I sto pravime sega? Polova diskriminacija |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
Bozhica
Нов член Регистриран: 20.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Voopsto ne se sogalsuvam so tvojot iskaz.Sopstvenite emocii ne e potrebno da se krijat ,iako si masko ne znaci deka treba vo sebe da gi pottisnuvas .ako ti se place placi ...ako kapne solza na tvojot obraz ,ako go custvuvas toa se razbira, ne znaci deka poradi tvojata maskost da ja sokries ....ili ako ne ti se place deka ke te diskiminiraat zenite poradi toa !!! Изменето од Bozhica - 20.Март.2007 во 14:43 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ramnopravni se ne treba generaliziranja i toj post e e u kontekst so dr pred nego sto bea a ne nesto sti ne sum svatila pa mi treba objasnuvanje Изменето од SeXY - 20.Март.2007 во 14:53 |
||
Danielsan
Група Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
placat site koga imaat potreba samo sto nekogas zenite znaat da preteraat ....znaci da placat i koga navistina nema potreba od toa .....nepopravlivo emotivni ... |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a dali postoi covek na planetava zemja koj ne place?
Zosto se postavuva prasanjeto Zosto samo zenite placat? Zosto placat lugeto voopsto? |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koga te zaeba devojkata molejki ja da ti se vrati kolku paketki 'PALOMA' potrosi?
|
||
Just love
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ретко плачам (скоро никогаш) и им завидувам на девојките кои едно-едно за најмала ситница ронат солзи...Тие девојки знаат како да ја постигнат својата цел... Мажите се најнеотпорни на женски солзи...
|
||
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувај дека и не е толку добро да се расплакуваш за секаква ситница....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
plachenjeto e dobro,....gi plakne ochite!
|
||
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
плачам за се и сешто
може не е убаво, ама емотивка сум, ептен доволно е да е жална вест на пример читав за 1 детенце во весник, починало и имаше слика ...нит го знам ама плачев ептен сочувствувам многу, лесно се расплакувам |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,jas se rasplakav kako malo dete,koga zgaziv edna bubashvaba,...tolku mi beshe zal ,...shto,.... nema veke da mi lazi po lebot,...
|
||
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле, брза факт е дека жените полесно се расплакуваат од мажите, а некогаш жените знаат дека солзите се моќно оружје па честопати тоз знаат да бидат и -оскар солзи- |
||
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |