![]() |
|
НА КОЛКУ ГОДИНИ НА ЧОВЕК МУ ДОАЃА УМОТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | ||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
isto mislam
![]() |
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
|
||
speed
|
||
![]() |
||
ivk! ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
|
nikad, retki se tie na koi im diaga pamet!
|
||
IVKI!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a,be mi dojde,...ama,go zaboraviv negde,..i pak go nemam,...
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
so ke ti e um ako imas zivot
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
na 6 meseci koga ke pocnes da vkas MAMA ama toa kratko trae oti na 10 god se spobudaluvas i taka si setas do groba
|
||
![]() |
||
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:27 |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
на некој никогаш нему доаѓа паметот
![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
son4o ![]() Нов член ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Vo nekoja sredina ona sto e pametno, vo druga e zaostanato, t.e. ako se druzis so ogovaracki babi ne e isto ako se druzis so prosetani i proziveani luge
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
i shto mislite mu doaga umot na covekot ma ne bre samo shto mu doshol otishol
![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
na nasiot um koj e kum?
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Здраво срце тука правиш голема грешка.Ти целата си бош уште неси порасната.Кога ке порастиш може да правиме муабет.ТЕ САКАМ ЧАОСКА
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |