IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку партии ви се доволни ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку партии ви се доволни ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 13>
Автор
Порака
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 11:10

heheh:)

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 11:25
a be me mrzi LOL kakvi 2-3 paati , mozi taka kicmata da si ja povredam a za stojko da ne praam muabet , treba da uziva a ne da se maci LOL, ednas ke ja e*am ama ebaam podolgo LOL , posle lezet si praam nekolku pati  LOL ovaj nekolku saati LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 13:40
Фино , фино дечки продужете на темава негооо кај се женскиве??
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 13:43
prebrojuvaat........
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 13:45
можда или попосле ќе се убацат со интересни коментари а вие мушки читкајте и бидете супериорни
Кон врв
xmidpoe Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2006
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xmidpoe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 16:17
А цел ден? Буквално од сабајле до вечер, со паузи за јадење.... како се брои?
Тоа ми бил максимумот   

Поздрав до дамите кои сеуште бројат
Кон врв
GUOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јануари.2007
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GUOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 16:19
Originally posted by xmidpoe xmidpoe напиша:

А цел ден? Буквално од сабајле до вечер, со паузи за јадење.... како се брои?
Тоа ми бил максимумот   

Поздрав до дамите кои сеуште бројат

za ova ima uste podobro.......postarite clenovi/clenki sigurno pamtat.....me mrzi sekojpat da pisuvam od novo i od novo da se objasnam zatoa sto gi praam po 3 dena lom.........Big%20smileLOLLOLLOL
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 17:01
E pa vakaa: Terame onolku kolku sakame t.e. kolku se sakame, no pazi sega: Ako ne ja sakam, teram dolgo,dolgo, za toa vreme razmisluvam kaj sum utnal na sportska, na problemite sto treba da gi resam vo skora idnina, na nekoja vrz koja bi sakal da bidam itd. itd. i posle ona me fali deka me bivalo , a voopsto toa ne mi bila namerata i posle mi dosagja i me bara. Etee taka idat rabotite.Jas mislam deka govoram logicno oti taa vo koja si zaljuben ne ti dozvoluva da go dodrzis (normalno vo razumna merka) i da bides "kul".
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 13:51
Се сложувам со фактот дека некогаш е и подобро еднаш ама вредна али сепак еве кога сте сами со артнерот на одмор или сл сте слободни имате цеееела вечер за вас и вашите воздишки колку сте или не сте себични а можда и спремни да го задоволите?? Како која партија навеќе ви успеала ??

1, загревање. 2?,,,,

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 15:27
Не го делам сексот на партии, така да задоволството не се сведува на една две три партии и со тоа дека е прекрасен сексот или партнерот е невероватно издржлив, значи не гледам на него по должината на времетраењето.

Се случува некогаш да е кратко, а преубаво, да е подолго а да стане малце „измачување„ значи нема правило за задоволство ниту одам на ова.

Доволно ми е тогаш а и нему кога телото ке го покаже тоа, кога ке издишуваме онака подлабоко после задоволството, кога ке ми потклекнуваат колената од доброто задоволство...
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 10:51

LOLLOLLOL ZAVISI OD PARTNEROT I TOA KOLKU VREME SAKAM DA POMINUVAM SO NEGO.
 AKO SE ODNESUVA ZA CEL DEN, MISLAM DEKA 4 PATI BI ME ZADOVOLILE, NE BROEJKI JA ONAA SABAJLECKI NA NERASONETOLOLLOLLOL
   DIJANA
Кон врв
Warlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Февруари.2007
Локација: Afghanistan
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Warlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 13:14
Originally posted by l_dijana l_dijana напиша:

LOLLOLLOL ZAVISI OD PARTNEROT I TOA KOLKU VREME SAKAM DA POMINUVAM SO NEGO.
 AKO SE ODNESUVA ZA CEL DEN, MISLAM DEKA 4 PATI BI ME ZADOVOLILE, NE BROEJKI JA ONAA SABAJLECKI NA NERASONETOLOLLOLLOL

a da ti rentam eden crnec od chicago i nafta da ti vagat cel den????
PS kakva e taa nerasoneto ???
nesho kao " blurness" ili nesho kao ludi jebe zbunjetog , ili nesho kako Mirko i Slavko...

Изменето од Eleni - 08.Март.2007 во 20:53
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 23:20
маа ез 3 ништо.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 08:32
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

маа ез 3 ништо.
znaci coek so vas treba rasturacina da pravi a ?WinkLOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.