![]() |
|
насмевка |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
dokolku e iskrena i doagja od dusata, dokolku e onaka nevina nasmevka...ou da - mnogu mi znaci...
obozavam koga lugjeto okolu mene se smeat smeenjeto e nesto....ednostavno a tolku pozitivno posebno obozavam koga lugjeto sto gi sakam kje se razbudat so nasmevka:))))) kolku i da se sonlivi...tie mi se najubavi nasmevki...ne mozes da razmisluvas so e kako e...ednostavno ti doagja da se nasmevnes:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ми значи убаво се осеќам кога некој ќе ми се насмевне секако не мислам на некоја саркастична или иронична насмевка! Убаво ми е осеќам некоја одредена блискост
![]() |
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
убаво е чувството некој да ти се насмее,ама смеење од душа,човекот стварно да ти мисли добро.не некое иронично.
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Искрена насмевка ,
понекогаш е самата по себе доволна
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
da da da osobeno od nekoj drag ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Ништо не кошта, а може денот да ти го разубави
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не само на тебе... На многу луѓе
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
NAJUBAVATA NASMEVKA SE DOBIVA SAMO KOGA COVEK E SREKEN
![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
mnogu znaci nasmevkata. Aj sporedete koga ke vidite nekoj nasmean raspolozen i nekoj namurten ozbilen .. koj bi izgledal podobro? veseliot se razbira.
|
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
NA TOJ STO JA DAVA MOZEBI"NISTO",A ZA TOJ STO JA DOBIVA MOZEBI SE...MAKAR STO MOZAM MNOGU RETKO DA IZNUDAM NASMEVKA NA "NECIE" NAMKORESTO LICE
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nasmevkata e prviot vpecatok sto go dobivas
za karakterot na "nasmeaniot" |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ubava e, ama samo koga ne e lazna
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
nasmevkata e najmaliot podarok sto mozes nekomu da go podaris
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |