|
RETUSH? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da ti objasnam, ako si zabelezal fotografite niz skopje osobeno onie sto slikaat tabloa i studiski sliki, imaat izlozeni sliki po izlozite kade licata se kako izmieni ili kako crtani. toj efekt go postignuvaat so preterana upotreba na tie filtri. prv pat koga gi zapoznav tie filtri vo edno foto dukance gi pobarav i mi rekoa deka gi platile 100 evrei i deka treba da platam nekoj dinar z da mi gi dadat. e sega od inaet , posto sum pismen do tolku sam da gi najdam po internetov i da gi simnam besplatno, sega gi delam besplatno za da svatat takvite luge deka ima i drugi sto imaat dva grama nesto megu usi mozat da gi imaat i koristat
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS KE GI DONESAM FILTRITE NA CD I FLASH DISK, PA SEGA SMISLUVAJTE KAKO KE GI RAZDELITE MEGU SEBE, AKO IMA NEKOJ LAPTOP ZA DA SE KOPIRAAT NEKA GO ZEME, DRUGITE ILI FLASH DISK ILI CD-nja DA ZEMAT
PS. NE SE DERAM |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PS. a na ljupco da mu gi dades nekako na rabota?
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koki, zatoa sto mi spomna ljupco za objektivnite pricini, ti gi dobivas utre
|
|
KAFE
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retus toa e ona koga po vtor pat se tusiras?
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA . ILI AKO NE SI IZBANJAN ODAMNA, PA TI TREBA POVTORUVANJE NA POSTAPKA DO OTSTRANUVANJE NA SITE ONIE FLEKI I MIRISI OD SEBE
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |