![]() |
|
AMD Vs. INTEL |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | ||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Изгледа дека нешто не ти е јасно.
Јас не реков дека драјверите не можат да се инсталираат. Едноставно до скоро немаше 64 битни драјвери, сега искочија неколку, но изгледа ќе треба уште време за да ги одкомлетираат. Нормално тогаш во целост ќе одјдат до израз перформансите на 64 битните процесори. Од софтвери зборев за драјверите. А еве ти кажи барем еден софтвер што не работи на 64 битен процесор. ![]() ![]() ![]() Изменето од perinosi - 12.Февруари.2007 во 12:40 |
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
повекето антивирусни SW неработят
http://go64now.expertrio.com/list/ |
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
ne se inati perinosi...
go imam doma 64 bit-en |
||
![]() |
||
|
Кој се инати и мојот е 64 битен.
Мене ли најде да ми кажуваш барем за тоа сум стручен.
|
||
![]() |
||
|
Ајде кажи една програма што не работи на 64 битен процесор, мешаш баби и жаби, па згора мислиш дека нешто знаеш.
|
||
![]() |
||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|
ок - процесора ти е 64 каква OS користиш? 64 бит? |
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
CloneDVD, t.e. AnyDVD ne ide na 64bit-en, znaci isto ko i CloneDVD da ne ide
![]() |
||
![]() |
||
|
Чудно, како ли кај мене рабои CloneDVD баш најмногу ја користам.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
LINUX
|
||
![]() |
||
|
Сигурно не е до процесорот, нешто друго те зафркава.
![]() |
||
![]() |
||
|
Po ova se gleda deka znaes za sto zboris ![]() ![]() ![]() koja linux distribucija ja koristis? Изменето од влечка - 12.Февруари.2007 во 12:55 |
||
![]() |
||
|
perinosi
имаш FLASH i JAVA plugins на 64 бит Browser |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |