|
Фудбалериште, порано и сега |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da za juve sum (davam dusha za niv) ama i objektiven sum. ZASTO PO GJAVOLITE SITE GO PAMTITE BECKHAM KAKO IGRAL POSLEDNITE 2 GODINI. Pa deteto imashe kariera od 17 godini vo MAN UTD! Kakvi godini bea toa, sve osvoi so niv, ednostavno beshe perfekcija nemozev da zamislam deka nekoj moze da unishti takov igrac, kako sto toa go napravi madrid.
btw ako si fan na juve...ti tekinja na ona vo liga na shampioni so MAN UTD 1-1 na old traford pa 2-3 izgubija na Delle Alpi? KOlku gi mrzev togash MAN UTD , ama sepak i posle toa ostanav na stavot deka kako beckham nema da se rodi takvo krilo. A C.ronaldo ...on e mal, mnogu sebici i ima shut kako baba, jas mozam posilno da shutnam od nego. Zver e...ama ne e samo brzinata i driblingot za krilo, za da se bide krilo ne e potreben dribling tuku crossing -> toa sto beckham go imase! |
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ronaldo nema silen sut?! ejjj ne zezaj vidi gi golovite za portugalija poslednava godina.
beckham da dojde i da mi zbori nema da me ubedi deka bil super krilo posto vo nego ne vidov nisto osven dobra desna noga... ama bas nisto iskreno . ic ne mi se svigjase stilot na igra... eden wright - phillips bi go izdvoil pred nego iskreno... ama nemozam da kazam ne na faktot deka za razlika od toa sto go pokaza vo real, vo man utd bese x10 podobar i pokorisen. pa da ne bese on , nilsteruj nemase da bide toa sto e sea... |
|
carter
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da .bekam od koa dojde vo real se zaeba.covekot nemase gol postignato od sloboden so mu bea specijalnost vo mancester.spored mene za desno krilo ako zborime treba da ima brzina dribling i stamina pred se a posle centarsut i sut.od ova bekam imase samo centarsut i sut taka da ja ne bi go kupil na pozicija desno krilo da bi bil menager
Изменето од carter - 29.Јануари.2007 во 16:59 |
|
B0JAN
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa gledano od aspekt na fm07, centarsut, dribling, dobra brzina ...
ali se soglasuvam deka ne bi go zemal beckham |
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најдобар играч шо играл некогаш нормално пеле а во моментов роналдињо. Сите си ги фалите вашите, јас сум за Манчестер Ј. ама не викам дека таму играат најдобрите,К.Роналдо има потенцијал уште е млад има време,а ми се допаѓа како игра карлос многу корисен играч |
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto pele, koga veke go spomna? zasto dal 1000 gola? pa da ostanel ronaldo da igra ke dal i poveke... za mene krojf e podobar od pele ...
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ NE ZAEBAVAJ I TI SEA.PELE E NAJDOBAR VO ISTORIJATA .A SEA E TOCNO RONALDINHO .INACE JA SUM ZA ARSENAL PA NE VIKAM DEKA NEKOJ OD TAMU E NAJDOBAR IAKO HENY E MEGU NAJDOBRITE SEA
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam, za mene da dades 1000 gola e nesto , ludnica ali vo prvenstvo sto ima po 50 utakmici vo godinata samo vo domasno prvenstvo ... zatoa pele ne e najdobar, pak ke kazam, spored mene...
maradona igral za napoli i toa bile igri koi se pamtat poveke otkolku da igras cel zivot za santos... |
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA TOA PRASANJE NIKOGAS NE E ODGOVORENO.PELE GO SMETAAT ZATOASTO MARADONA STANAL JUNKY MAN .ALI ISKRENO I JA NE BI GO SMETAL ZA FUDBALER KOA KE SE OTKAZE OD FUDBALOT PORADI DROGA
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pa najiskreno da ti kazam, ni dvajcata ne gi smetam za najdobri iskreno ama zidane e za mene podobar od niv... a najdobar ke bide ronaldinho definitivno. sepak e uste mlad, ima uste dobri 5 godini fudbal
|
|
carter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE KAO STO GI ZBORAT PELE I MARADONA TAKA KE GO ZBORAT I RONALDINHO ZA EDNO 40 GODINI
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene se zidane i ronaldino se najdobri.nemam komentar poso site znaeme kolku bese jak zidan a kolku ke bite jak ronaldino
|
|
B0JAN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami, da ne bese zidan vo real ti deka ke go kazese ova ... nema vrska, tipot izigra neverojatno dobro...
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не зезај зидан
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |