|
Што му фали на вашиот град? |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
aktiv
Нов член Регистриран: 29.Мај.2006 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej so mu fali na mojt grad?
SE ZASO NISTO NEMA
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да почнам да набројувам: Jавна куќа, забавен парк, паркинзи, чистота, шинтерска служба, нормална пајак служба ( нашата е ненормална), Екополиција или нешто слично, на сред плоштад голем споменик на Александар Македонски или фонтана и тн...........
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denovive site mozevme da vidime kako Tose ja napolni belgradska Arena, ete, ni fali edna takva i edna takva sala, barem polovina od taa...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee,butel,butel...se ti e "mazno"vo tvojov grad ,...pa samo ushte sala mu fali,a? zatoa i e poln so policajci,...shto lezechki,...shto stoechki,...so racete vo djeb,....meshanici pred raskrsnici,parkirani koli sekade ,samo ne kaj shto treba,....i toa do niv,...a,tie samo gledaat kako telinja vo sharena vrata,.............. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne sakav da go povtoruvam ona sto veke pred mene drugi go kazaa, a da izvinis ako ne se tie lezecki policajci pred ucilistata, nema sansi vozrasen da pomine ulica, a ne deca...a policajcite se prikazna za sebe.... kako vprocem se vo nasava drzava....ama na Skopje stvarno mu fali edna golema sala za koncerti.
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
falat oznaki na avtobuskite stanici, t.e. covek ako ne znae, po nisto ne moze da vidi na koe mesto se naogja avtobuska stanica, a kamoli koi avtobusi zastanuvaat na istata i kade odat.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,be deveeset % od ulicite ne se obelezani kako shto treba,..mislam zgradite.............samo poshtarite mozat da se snajdat?,....a i tie shto se oznacheni ,imaat po nekolku broja na niv,..dodeka se gradele,edna oznaka,..pa posle druga,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* Настрешници на автобуските станици и возни редови на автобусите што застануваат на таа станица
* чистачи на хартивчиња и мастики на плоштад * затворени пазари со поплочен под * Фонтани и споменици |
|
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojki i niso drugo
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па чистота, како прво. после се друго.
насмеани лица, разиграни дечиња по парковите, кои исто така фалат, парковите. настрешници на зградите, како Фиренца, да не те врни кога поминуваш покрај нив. спор ритам, ова многу фали, многу забрза ритамот, ептен! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Stoke
Нов член Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mojot grad so eden zbor mu fali eko |
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..KAJ POJDOVTE SE E...M...REZILIIIIIIIIIIIIIIIIII:)p
|
|
MIRAVCI
Нов член Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na mojot grad ne mu fali nisto.Super e, malku poveke e zesko ama dobro e vo Gevgelija.
|
|
MoNiKa
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NA MOJO GRAT NISTO NE MU FALI A FALI MU 5 ZGRADI
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |