|
Нешто ѕа охридскиот ноќен живот |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa bi trebalo i za stara nova godina ke bide super.inace koj so i kaze pak OHRID si e najubaviot grad vo macedonia site sakat da ziveat ohrid
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jazz in use opstojuva?
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da.za nova godina drugar mi bese tamu bilo super mi kazvuvase mnogu ubava atmosvera imalo ama vo 2 satot mnogu se napolnalo i si zaminale poso znaes kako e posle
|
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охрид.....катастрофа!!!!!!!!
забава, никаква. Да, супер е преку лето, ама во зима немаат ништо глупави студентски забави со турбо фолк итн
Добро место за забава барем за мене e Duck cafe
посетете ги нема да зажалитеhttp://www.theduckcafe.com.mk/ Изменето од nade - 16.Јануари.2007 во 13:18 |
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti nade od ohrid si?????
|
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nesum, ama studirav vo oh. mislam deka sekoj razlicno go dozivuva Oh na svoj nacin
|
|
raging bull 1
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da vo pravo si .... vo zavisnost selskata percepcija koja prizma ti ja dava .....em si odstrana em ne te bendisal???? pa najegzotichno mesto e kaj sho si mrdnata i go osuduvash...???? a izvinete od koe selo e vasheto visoshestvo????
\]
|
|
nade
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvinete vie ama nekoi raboti izgleda i ne gi razbiras,pa i ti od kaj znajs dali sum mrdnala nekade?! JAs rekov sekoj go dozivuva na svoj nacin, toj e prekrasen grad,najubav vo Mk ama loso za ziveenje pa idi u OH na podolg period ako ti se dopagja tolku pa ke komentirame POZDRAV |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ohridkiot noken zivot , ne e tolku interesen kolku sto e skap
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Ban-Fan
Нов член Регистриран: 11.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , nego tebe od sho ti e skapo ne se zabavuvash
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
reci go i taka ako sakas , mnogu pojaka zabava se nudi na more bilo kade , pijackite se poskapi samo za evro i tamu nema da mi bide zal da gi dadam , zasto ima stvarno zabava |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Ban-Fan
Нов член Регистриран: 11.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej ke me izmameshe ako ne bev pojden na more... a koja zabava pa tamu ja nudat za vlez od 2 evra??? ne mislam na selana vo grcija ili bugarija....
Kazi za turcija ili shpanija primer....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUDVA , NESEBAR - soncev breg , KUSADASI , mislis deka ima sporedba so ohrid ?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |