|
Дизајн на мебел |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нешна зелена и нежна накај лимон жолта....Или пак светла розе и зелена!
|
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Портокалово и зелена не е лошо имаа едни комшичиња мои, но јас сум повеќе за несто како сто предлага Синдарела |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која возраст се дечињата Наташа?
Претпоставувам дека се малечки ...па би ти сугерирал топло тоа да бидат секако Пастелни нијанси . Исто така доколку правиш по нарачка да ти обрнам внимание дека иверката ( оплеменета секако ) ја има во ограничен број дезени ( пастелни ) додека медијапанот можеш да го нарачаш во било која нијанса ( се разбира и цената треба да се земе во предвид ). Изменето од Delfin - 31.Март.2007 во 10:29 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејки и јас и жена ми спремаме детска соба многу варијанти разгледуваме на бои но сепак идејата во главнина ке биде некоја слика со отворени бои.Еве неколку примери.
|
|
K.Natasa
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сликивте се прекрасни но колку што видов тоа беа ѕидовите така обоени не е лоша идејата.
Инаку децата ми се женското 4г. и машкото 2г. |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сепак нешто кое ќе биде различно о д секојдневието.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...столица на 21 век |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
teodul
Сениор Регистриран: 05.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 190 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кичен Драв програм за дизајн на мебел. Ако некој зане за такви програми кажете..
|
|
Кој има уши нека чуе кој има очи нека виде.
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja go. http://www.kitchendraw.com/
|
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ovde piraterija http://avaxhome.ws/software/kitchendraw_ver_5_0.html
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.punktmoebel.com/Websites/73/Documents/punkt_konkursE.pdf
Punkt мебел на саемот за мебел ќе се претстави со ваш дизајн. Повеќе за ова на линкот погоре.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...уживам во предмети изработени од масивно дрво поготово ако се украсени или има изработен "дуборез". ...незнам колку можете да забележите ама мене многу ми се допаѓа |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
загор уозбили се малце човече
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |