|
Честитки за Нова Година |
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Автор | |||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
правам честитки за Нова Година ама мене не ми праќаат многу,многу
|
|||
Padisah
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 393 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Sultan Ulü-l Ebsar
T.Han B.Osman bin lahavle Daimi Muzaffer Dünya Fatihi Haşmetli ve Ulu Sultan |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da da, redovno prakam cestitki
bas pred nekoj den si razmenivme adresi so edna clenka od forumot,,,pa i isprativ i nejze |
|||
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како не, јас уште не сум добил од тебе, а веќе три ти испратив... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jas imam cela papka so cestitki koi izraboteni licno od vrednite racinja, koi kupeni. Sekoja Nova godina gi prelistuvam i slatko se smeam.
Nemam obicaj da prakjam na drugi lica, ako ne se brojat tie shto so ucenicite gi izrabotuvame. |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
odamna veke ne...mrrza golema...so napravi...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prijatele, so tebe licno ke se vidam posle praznicite vcera mi go prenesoa pozdravot fala sto ne si me zaboravil a i cestitka ke dobies posebno od mene |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
честитка за нова година немам испратено од основно училиште,иначе тогаш на учениците им ги стававме честитките во училишната ташна.
еднаш на едно девојче кое учеше со мене(симпатија ми беше) и пратив честитка со една тетка разголена и ми закачи шамар и од тогаш најверојатно ме зафати некоја фобија и еве немам пратено никому до ден денешен честитка новогодишна. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uffffff.....jas poslednata sto ja dobiv ja pametam uste...vo vtoro mislam bese....ama ne ja razbrav porakata?!
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo red e Mona, isto kako da sum ja dobil... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Obavezno prakam,posebno zatoa sto imam i rodnini vo stranstvo taka da toa obavezno mi e kao tradicija sekoja godina,a i ubavo e cuvstvoto koga ke dobijam i jas cestitka da znam deka nekoj misli i na mene
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SREKNA NOVA GODINA ... MNOGU ZDRAVJE, MNOGU LJUBOV, MNOGU USPESI, MNOGU FORUMI ... DA GO PREPOLNIME IDIVIDI SO CLENOVI I PISUVANJA ... MODERATORITE DA IMAAT MNOGU RABOTA ... ADMINISTRATORITE DA SE FATAT ZA GLAVA ... I NA KRAJ ... SEPAK DA GO SPASIME SVETOT ... KAKO STO PRAVI MR. BEEN !!! |
|||
PARADISE MACEDONIA
|
|||
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Svima zelim puno zdravlja i nevjeste lepe kao ona moja svk nek nadze ljubav svoju svakome po zeljenom kroju.. srechna nek vam bude i vesela da tolate svi mlogo vise nek nam zemlja radza vise zita da nam Bog da mlogo vise kise |
|||
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Срекна Нова 2010!!!
Уффф, промени и се броjот...напокон. Живот и Здраве, Срекjа и Лjубов!!! На сите---- и |
|||
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |