|
ИЛУЗИОНИЗАМ |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sekogas cudata sto se vrsat se od Boga....
Svetoto pismo isto taka znae da go citira i gjavolot ama za svoi celi...za pogubuvawe na dusite nashi..
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site cuda vistinski
se od lugjeto ne biva za cuda |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i jas mislev na nego i tie kako nego, jas voopsto ne mislam deka toa se opticki trikovi... pred tolku mnogu narod, da letas, da pominuvas preku kineski zid, da minuva secilo niz tebe i da go odvojat teloto na dve ne mi lici na ni najmalku na trik ovde ima zamesno prsti nekoj drug...
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto se cudite toa se normalni ,,moznosti,,
a kalefahh molm te objasni mi go toa so pustanje krv -od vratot i gorenjeto na istata so molitva--- kako toa funkcionira? |
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aladin, ова ми е чудно, зошто воопшто бараш објаснување за тоа од Кхалифах? Што е тоа? Да не си ги помешал работите со нешто што неспаѓа во исламот? Respect. |
|
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne samo mi kazuvale lugje od ,,oficijalniot,, islam --deka
postoi takov ritual konkretno zapisan vo knigata ---,, prorokova
medicina,, . proveri.
mislam deka ja znaes knigata! sakav samo objasnuvanje--- za ritualot bidejki i mene mi bese mnogu cuden! |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aladine ke ti odgovoram ama nemoj da gi mesas molimte temite .Ovde jasno si pisuva za sto e. ------------------------------------------------------------------- Pustanjeto krv od vratot,glavata,kolenoto itn... se narekuva Hidzam. Ovoj ritual kako sto go vikas ne e od dolznostite na muslimanite.Isto kako i upotrebata na misvakot (drvce za cistenje na zabi)no za negovata korisnost e dokazano i vo naukata.Toa e vadenje na onaa "gnila" krv vo teloto koja sekoj covek ja ima a "ritualot" e nesto slicen na Akupunkturata koja se primenuva vo medicinata. |
|
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
selam neka e na tebe sto me ispostova!
objasni malku podlaboko ako moze. kakva e taa gnila krv? |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kaj sekoj covek so tek na vreme se natrupuvala gnila krv kako sto jas znam.Dobro ke bese nekoj medicinski da ni potvrdi.So hidzamot se vadi taa krv i teloto nekako se "vozobnovuva".
Selam
|
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
m, првпат слушам!
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve vo malce sliki da videte kako izgleda .Ako imam vreme ke vi napisam i mnogu podetalno.Samo navistina epten ke zamineme od temata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bljak ... abe toa ko u sreden vek koa lecele site bolesti so pijavici
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mnogu e bljak za gledanje .Eve ti i video da ti bide pointeresno http://www.uaearab.com/hijama/hajam1.zip |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka fala
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |