IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ИЛУЗИОНИЗАМ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЛУЗИОНИЗАМ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
Автор
Порака
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:48
Ne sekogas cudata sto se vrsat se od Boga....

Svetoto pismo isto taka znae da go citira i gjavolot ama za svoi celi...za pogubuvawe na dusite nashi..
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 18:53
site cuda vistinski
se od lugjeto
ne biva za cuda

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 21:53
Originally posted by nindza nindza напиша:

Jas zboruvam za koperfild

Pa i jas mislev na nego i tie kako nego, jas voopsto ne mislam deka toa se opticki trikovi... pred tolku mnogu narod, da letas, da pominuvas preku kineski zid, da minuva secilo niz tebe i da go odvojat teloto na dve ne mi lici na ni najmalku na trik ovde ima zamesno prsti nekoj drug...
Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:04
zosto se cudite toa se normalni ,,moznosti,,
a kalefahh  molm te objasni mi go toa so pustanje krv -od vratot i gorenjeto na istata so molitva---
kako toa funkcionira?
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:14
Originally posted by aladin aladin напиша:

zosto se cudite toa se normalni ,,moznosti,,
a kalefahh  molm te objasni mi go toa so pustanje krv -od vratot i gorenjeto na istata so molitva---
kako toa funkcionira?

aladin, ова ми е чудно, зошто воопшто бараш објаснување за тоа од Кхалифах? Што е тоа? Да не си ги помешал работите со нешто што неспаѓа во исламот?
Respect.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:23
ne samo mi kazuvale lugje od ,,oficijalniot,,   islam --deka postoi takov ritual konkretno zapisan vo knigata ---,,  prorokova medicina,,  . proveri.
mislam deka ja znaes knigata!
sakav samo objasnuvanje--- za ritualot bidejki i mene mi bese mnogu cuden!
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:35

Aladine ke ti odgovoram ama nemoj da  gi mesas molimte temite .Ovde  jasno si pisuva za  sto e.

-------------------------------------------------------------------
Pustanjeto krv od vratot,glavata,kolenoto itn... se  narekuva Hidzam.
Ovoj ritual kako sto go vikas ne  e od dolznostite na muslimanite.Isto kako i upotrebata na misvakot (drvce za cistenje na zabi)no za  negovata korisnost  e  dokazano i vo naukata.Toa  e  vadenje na onaa "gnila" krv vo teloto koja sekoj covek ja ima  a "ritualot" e nesto  slicen na Akupunkturata  koja se primenuva vo medicinata.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:37
selam neka e na tebe sto me ispostova!

objasni malku podlaboko ako moze.  kakva e taa gnila krv?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:41
Pa kaj sekoj covek so tek na vreme se natrupuvala gnila krv kako sto jas znam.Dobro ke  bese nekoj medicinski da ni potvrdi.So hidzamot se vadi taa krv i teloto nekako se "vozobnovuva".Smile
Selam
Кон врв
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 22:52
m,  првпат слушам!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 23:02
Eve vo malce  sliki da  videte  kako izgleda .Ako imam vreme ke vi napisam i mnogu podetalno.Samo navistina epten ke zamineme od temata
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 23:03
Bljak ... abe toa ko u sreden vek koa lecele site bolesti so pijavici LOL LOL LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 23:07

Da mnogu e bljak za  gledanje .Eve ti i video da ti bide pointeresno

http://www.uaearab.com/hijama/hajam1.zip
Smile
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 23:15
neka fala
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.