|
Љубов или пари? |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |||
пале
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
super odgovor i jas mislam taka
|
|||
pyramid
|
|||
shnajder
Група Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jaguar-ok, mecka-ok, vo toj slucaj veruvam deka mesto tigar vo krevet ce najdes nekoe mace.
|
|||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pari nemam, ljubov, ete pojma nemam.
|
|||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ednoto bez drugoto ne moze , tie odat zaedno.
|
|||
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ete ne se soglasuvam so tebe. Znaci siromasnite ne znaat so e toa ljubov , od kaj dojde do vakov zaklucok ? |
|||
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ja zboruvame vistinata toa e taka edna izreka stara veli svrsi ja parite svrsi ljubovta go imam oseteno toa i taka imav desko i mnogu se sakavme de arno ama jas ostanav jas bez rabota i kraj na ljubovta a i gledam okolu sebe sto se slucuva , bejbi i jas ne sakam da e taka ama toa e
|
|||
lagrima
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa bejbi decko ti togas ne te sakal tebe , bil vluben vo tvojata plata izgleda i zalosno e so si go osetila toa.
A jas bas se zacudiv so vakvi komentari davas. |
|||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas znam deka e taka. kaj mene imashe nekoi promeni vo moeto opkruzuvanje. i zabelezav kako me gledaat lugeto. se izlazav deka parite pravat razlika vo toa kako me gledale lugeto. pa isti se sprema mene, tie shto me cenat me cenat, tie shto me sakaat me sakaat, tie shto ne me sakaat ne me sakaat. i fakt e deka samo toa shto sam ke si napravish nikoj nema da ti napravi. pa dali toa bile pari ili ljubov ili neznam shto.
|
|||
|
|||
Alma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e
|
|||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se raboti za toa shto toj ti se skaral za to shto ti ete si izgubila rabotno mesto. rabota ima, mozesh da najdesh i druga rabota. se raboti za toa shto si pushtila pogreshen covek kaj tebe. no dobra rabota e shto si zaminal, pa edna zavorena vrata otvora drugi dve
|
|||
|
|||
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ufff strasno...epa vo toj slucaj bi ja zamenila meckata za ,,TIGAR,,
|
|||
antonyibm
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од antonyibm - 31.Октомври.2006 во 04:08 |
|||
imbvsr
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Parite se vazni, no ne najvazni. Fakt e deka koga ke gi snema , nervozni sme i se javuvaat problemi. Ho se se nadminuva dokolku postoi ljubov i sloga.
Malku mi se smesni komentarite na Elena...bez nikakava navreda, bi trebalo da se zamisli, taa e rob na nestata. Ne deka ne sakam jas silna kola, no kolata e taa sto treba da mi sluzi za moite potrebi, a ne nekoj da me vidi i da rece, gledajte kakva koal ima Butel.... Niedni pari i niedno bogatstvo ne mozat da me nateraat da bidam so nekogo ako ne pronajdam nesto vo negovata licnost i dusa. Sosema e jasno zosto bogatite imaat komplex deka lugjeto se so niv od korist i mnogumina od niv se vsusnost nesrekni i prazni. |
|||
dusko26sk
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be kolku i da se zalazuvame deka parite i ljubovta ne se povrzani odnosno za edna vrska da bide uspesna potrebni se i dvete raboti>> pari i ljubov <<<<
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |