![]() |
|
Омилено јадење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
свинска глава
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
wow!! ne sum jadela svinska glava, bi probala
jazik vo sos, dobro podgotven of course, e ludnica
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
леле и тоа го јадев сеа наскоро.....неверојатно е имаш право....а за свинска глава имам мајстор така да......:))
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Доста бе лиги ми потекоа
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Како можете да јадете нечија глава
![]() Зар не ви е ни малку жал за тие две очиња што тажно ве гледаат
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
еве ја се запека.. какви очиња???
![]() леле ма оти вака ми правиш ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Па на свињата очињата,и таа е душичка што ако е свиња
![]() Јади и од бутот или од ребрата,мораш ли главата
![]() |
|
![]() |
|
Јас навистина не можам да те разберам понекогаш што се црвиш без врска..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Башка што мислиш што има во саламите???.. онака јадеш сендвич, а нечии очички плачат... ![]() ![]() ![]() ај доста сега уста нема да отворам, секогаш ми правиш вака пред ручек ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() да у ствари
![]() ![]() ![]() ![]() ако не си пробала верувајми мораш под итно....
![]() |
|
![]() |
|
МММММ делфи и башка додаток од многу магдонос и црвено вино м м
м...Остај ја бејби..јас ке ја викнам на ручек и ке ја накркам и после
ке и кажам
|
![]() |
|
![]() |
|
би сакал то да го гледам ,и пробам де
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
значи ти ја јадеш ама она не те гледа
Dobro kaj ti tekna ova,me pukna od smeenje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ц Ц Ц Ц само се врткам околу зелкана кога ке стаса да свиткам една сарма и со сласт изедам.. леле пак почнавте
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сарми луда сум по нив, да можам и од тиквички би ја свиткала ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |