|
Кичево |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
konjot grom
Група Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ne si ti normalen,,, so se site kichevchani....Mr. Truck driver
Abe ushe e milja 33 cents???
|
|
The Patriot
Нов член Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Funkcionira,i imat struja sega. |
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудно, но патот никогаш не ме одвел за Кичево....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be ovca????
vrakjaj ja taa so pandelkata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е овца, туку ако погледаш убаво тоа е волк во јагнешка кожа, тек да добијам малку на авторитет.
Но тебе за љубов а и на други кои ме искараа...еве сум |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrakjaaaaaaaaaj
Изменето од anakin - 25.Април.2008 во 18:31 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама сите ме караа многу сум била....хммм...мека...Важно покажав малку авторитет и заби....тек да видат со кого имаат работа....
|
|
|
|
barbi4e
Нов член Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bas taka vo kicevo ima dobra zabava sekoja petok i sabota vo noknite klubovi stefano sihtis graviti triniti hjujork i t.n super e
Изменето од barbi4e - 26.Април.2008 во 23:22 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa mislam deka i vo malite gradovi znaat lugeto da si napravat dobra zabava,bez razlika na toa kolku lokalo ili mesta za iskacanje ima vo gradot..ima gradovi koi nekako kako da izumiraat,ama zatoa ima i gradovi vo koi moze da se prisustvuva na extra zurka ili svirka..
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко и се пушта на кичевчанка и оваа му вика
- Ја не зна да се бацва, не зна да се лапа' - Клај го! |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има бе некој од Кичево на форумов,знам само уште еден член алооооооооооооооооооооооо.....
иначе јас сум од Кичево,ај да вида дали ќе се јави некој |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne taguvaj ... jas sum edinstven od Debar pa ne se bunam
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |