![]() |
|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=Izzie]ЛИТАР КРВИ...ОБЕ РУКЕ
Стиховиве (ако може така да се нарече ова срање) се хорор...
![]() НЕ СУМ БАШ ПОБОРНИК НА ТУРБО-ФОЛКОТ...АМА ЗАРЕМ СТИХОВИТЕ...POGLEDAJ DOM SVOJ..ANDjELE...И СЛЕДНИТЕ ОД ИСТАТА КОМПОЗИЦИЈА НЕ СЕ СЛИЧНИ....?..И ОД ДРУГИ ПЕСНИ...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
nije htela cigareta uzela je samo dim!
![]() |
|
![]() |
|
jasmina trpeska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Dali ste za TURBO FOLK?
sto mislite dali ako ja slusate ovaa muzika ste vistinski patriot na svojata zemja ili... |
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mnogu losha sporedba...
patriotizmot nema blage veze so turbo folkot Btw...veke imashe vakva tema i tamu se izjasniv...definitivno-NE |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
од турбофолк бисери можеш бисерен ѓердан да напраиш
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
more cela zlatara ke otvorish
bljaaak! dolu turbo folk!!! |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
ako ja cues pesnata poubo ke sfatis deka ni od daleku ne se slicni stihovite od ovaa pesna so nitu edna turbo folk numera.samo probaj sfati ja pesnata ke vidis.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
rus mkd ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
ako postoi na svetov NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ so site mozni superlativi LOSA MUZIKA toa e definitivno turbo folk :) pozdrav .
METAL UP YOUR ASS!!! |
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
„Добро е облечен, и кога е соблечен“(Првата реченица на песната „Двете не мами“ на Татјана Лазаревска и Елена Велевска)
Немојте да мислите дека само во српскиот турбофолк има вакви комедии. Да си го средиме и малку својот двор. |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
"Koshulja mi cista,
nikad dvaput ista, a cipele Boze, od tigrove koze. Roleks mi od zlata, da se zenska mlata" ![]() |
|
![]() |
|
petaneli ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Prvo da ve pozdravam ......site
![]() Gledam poveketo se kao "bljak turbo folks,pa najlosa muzika,pa ne ti znam sto itn itn ......mnogu smeno hahhah jas svirev so mojot bend vo res. DESPINA vo Micurin ![]() ![]() P.S. SAKAJ TE SE LJUBETE SE TOA E NAJDOBROTO I NAJMILOTO STO GOSPOD GO DAL NA OVAA ZEMJA |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
i sea ke ne ubeduvash deka site slushame turbo-folk???i deka e toa muzika???
a toa DESPINA ne e restorant tuku obichna selska kafana i normalno deka tamu ke odat takvi so slusat turbo folk, slucajno da ne vide nekoj so NIRVANA MAICA da ode tamu?? ![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
abe daj ne zaebavaj...ozbilen si ti?kako mozete be ova da go pisuvate?spored tebe site slusaat turbofolk a?alal da ti e nema so...tvrdenjevo ti e...neam zborovi... |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
daj joj moje halinje,nek se malo dotera
tako su joj sanse bolji ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |