|
DEJA VU |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se ima sluceno nekolku pati i voopsto ne mi se dopadna
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se ima deseno,i toa cesto mi se desava interesno e a i nekad me zamisluva zato bas na tooa da se setam
|
|
david69
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se slucuva no ne tolku cesto
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
isto
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se ima slucuvano i mi e nekako interesno no i malku mornicavo |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam vo toa celosno zosto mi se slucilo ne samo ednas....iskreno, duri i interesno mi e...! ali kako sto se veruva toa se raboti koi ni se slucuvale vo prethodniot zivot.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене многу пати ми се има случувано. Ја незнам дали на некој му се
нема случено.... А некогаш дури и по неколку пати мислам дека ја гледам
истата слика....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gore dolu se kazavte i mene chesto mi se sluchuva...
kandid ko napisha tochno ...deja vu e zborot
|
|
TEMPLAR
Група Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace ima dva vida na takvi pojavi!
Ednata e dezavu a drugata e zemavi! dezavu e koga ke vidis i togas ke ti stane poznato a zemavi e koga znaes odnapred sto ke se sluci!!!!!! |
|
TEMPLAR
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedaj zivot da e DE JAVU
nedaj zivot , zdiv da istrosi nedaj vremeto prikazni da potrosi na DEJAVU ocite daj zatvori da se menuvat pa duri i narodi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ivana_zi
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам почувствувано deja vu повеќе пати и што знам...језиво е!! Најчесто тоа е нешто што сум го сонувала или потсвесно сум го замислувала, па морам да се согласам дека човековата потсвест е многу моќна работа..
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tripovi...
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se pisuva DÉJÀ VU.
Mi se ima sluceno déjà vu i ponekogas navistina ne mi s dopagja |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |