IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - МВР и Гордана Јанкуловска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МВР и Гордана Јанкуловска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
Автор
Порака
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:19
Originally posted by dragan733 dragan733 напиша:

А што толку запнале за жена министер на МВР. Порано Доста Димовска, сега Гордана Јанкуловска. Тоа му доаѓа како министер на војската да биде жена.
Има некои специфични работни места каде само маж може да биде. Инаку вака ќе испадне нелогичности. Но, кога ќе се замеша политиката, тогаш започнуваат парадоксите.

I vo onie raboti koi se tipicno zenski, mazite mozat da bidat mnogu poumesni i obratno.....

Rezm ... koga eden stranec ke dojde vo edna drzava, toj gi gleda onie sto se na ulica....a ako tie sto se na ulica, vo slucajov, uniformiranite policajci se vo red, i ministerot dobro koordinira, ako ne....toj e samo kukla za ukras
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 19:50
ok e zasto da ne nekogas i zensko ne e na odmet rece ona deka dobro ke se snajde pokraj tolku mazi kraj nea!
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 19:57
Abe ne sum a videl taa Gordana. Mlada li e, ubava li e?
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 19:59
Originally posted by Nee*amAnderskor Nee*amAnderskor напиша:

simpaticna so cviki e ali e ok i e pametna jab znam abe top e VMRO rullz

Изменето од SeXY - 28.Август.2006 во 19:59
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:03
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Originally posted by Nee*amAnderskor Nee*amAnderskor напиша:

simpaticna so cviki e ali e ok i e pametna jab znam abe top e VMRO rullz

Eeeee, ke a bide togas... Ja mislev da ne e nekoja strasna kao Dostana.
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 20:11
ne bre ke ja bide ovaa GRUJO ZNAE STO STAVA naministersko mesto

mladicka i doooost obrazovana a ne stari orudija!!!!
Кон врв
ivica5 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Мај.2005
Поени: 52
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivica5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2006 во 23:44
Mazite se zakon,a zenite se dupki u zakonot,zatoa pazete kade gazite.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2006 во 03:41
Originally posted by ivica5 ivica5 напиша:

Mazite se zakon,a zenite se dupki u zakonot,zatoa pazete kade gazite.

losa teza!! Novava vlada ke ja bide
Кон врв
Lazycat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lazycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2006 во 12:16
Гроцка е ОК, башка има зад себе грб, ќе ја биде.
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2006 во 13:16
Mene celava vlada mni izgleda za ok!Mlado obrazovani lugje so dobra politicka programa i so sposobnost za nejzina realizacija!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2006 во 23:50
bash,.....vidi shto imaat sega,.....i vidi ako mozesh posle nekoja godina,.......ama,nema da mozesh ni ti ni bilo koj ,....osven ako se glupavi i za taa rabota,....a,ako veruvash deka nema da bide taka,togash si ponaiven nego shto i samiot si mislish,.....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Vlade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Јуни.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 12:20
Lele, lele, ako novata Vlada mi ja podobri ziveackata, stvarno nema da znam sto da pravam.

Od novata ministerka vo MVR ocekuvam da predlozi zakon koj ke gi zabrani vicovite za policajcite, ili ke ne ubedi vo sprotivnoto od ona sto vo niv se favorizira kako osobina.

Vikate od 18% na 5% se smalil danokot, znaci sega seljacite ke mozat od edna rekolta pak da kupuvaat koli i da gradat kukji.
Кон врв
Lazycat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lazycat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 13:03
Така требиТ!
 Коли и куќи, а тебе ако ти е криво, што си продал нивите, сега и ти ќе можеше исто ко нив да купуваш коли и да градиш куќи од една реколта.

А Гроцка ќе ја среди полицијата, строга е она.
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
Кон врв
Vlade Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Јуни.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vlade Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2006 во 14:55

Opaa! Pocnavte ministerkata i nagaleno da ja vikate. Da ne odite na ist berber.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.