IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дечко од клас
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дечко од клас

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
PENKOV Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PENKOV Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 21:15
Zosto da na bi bilo super, ama samo muvanje za seriozna vrska ne ki mi zdosadi da ja gledam sekoj den u skolo
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 21:20
zenski od klas sum imal duri cetiri , zabavno e ama ima ljubomora u picku materin
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:45
Heki rastural u sredno
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 16:33
Wow nemavbash od klas decko zosto bash toj period se "vrzav" taka receno so eden caircanec so koj se vlecev 2 god.:(
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 18:42
Originally posted by Dana Dana напиша:

Heki rastural u sredno
so ebago , bev poubav ribite se lepeja ko muvi , a ti be dano da dadese komentar za temava
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2006 во 17:58
Kaj mene vo klas bea tolku katastrofa maskite, da ne moam da se zamislam so nekoj od niv.. Jas van skolo si brkav deckovci.. Site se pravea fraercinja i si teraa moda, a mene toa ne mi trebase.. I van skolo, si najdov super decko..
Кон врв
sweety13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2006
Поени: 0
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweety13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 16:33
NE SAKATE DA IMATE DECKO ILI MUVAC OD KLAS.UZASNO E POSLE KOGA NEDAJ BOZE KE RASKINETE ILI KE PREKINETE DA SE MUVATE.ZBORAM OD ISKUSTVO.KATASTROFA E KOGA KE SE POTSEKATE NA MINATOTO T.E. KAKO SE POCNALO NA ONIE PRVI MALI ISKRICKI,PRVI PRIPUSTAVANJA SIMNUVANJE ZVEZDI TOA NEMA DA GO IMA POVEKE KE OSTANE SAMO OMRAZATA KE VE NERVIRA KOGA E U VASA BLIZINA NEMA DA GO PODNESETE SAMO ZATOA STO U VASETO SRCE SEUSTE SE KRIE LJUBOVTA A ON VEKE VE ZABORAVIL I NE MISLI NA VAS, A VAS VI E MNOGU TESKO STO MORA DA GO GLEDATE SEKOJ DEN I NE MOZETE SAMO ZARADI TOA DA GO ZABORAVITE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2006 во 08:31

za kogo kako , jas si imav ubaj spomeni , a tek za maturskata so se desavase , tri curi me  rastrgnaja , me soblekoja na sred sala

Изменето од hektor - 31.Јули.2006 во 08:32
Кон врв
ivana_zi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2006
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana_zi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 03:22
Зошто да не? Јас сум ЗА дечко од клас, посебно зашто го очекувам денот кога две прекрасни личности од мојот клас повторно ќе се спојат...а ќе биде набрзо, знам
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 10:23
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

vrska so nekoj od klas-da ili ne?

do sega ne sum bila vo vrska so nekoe momce od mojot klas, ama zosto da ne ?

ama eve ke si zboram od moja gledna tocka

ako jas sum vo vrska so nekoj od mojot klas dobrata strana e sto postojano ke sme zaedno, pa zaedno ke ucime, ke si pomagame , ke se zabavuvame za vreme na odmorot

ama losata strana e sto mnogu sum ljubomorna, pa ako go fatam so nekoja zenska ke go macam cela godina  u smisol ke mu pravam ljubomorni sceni  i ke se obidam da go zasramam pred cel klas i taka

lele ama sum losa LOLLOLLOL
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 11:48
 Iskreno mene ne mi precat tie vrski, megutoa licno jas za sebe mozam da kazam deka ne bi se vpustila vo vrska so decko od mojot klas. Mislam deka malce e neprijatna situacijata da bideme vo ist klas.
   DIJANA
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 14:26
Јас не сум имала пошо не сум имала убави машки ни во основно, ни сега..... Али у основно имав другарка што имаше дечко од ист клас. Добро им идеше ама раснаа, онака, за ништо посебно, им здосади ваљда.... А ден денес се добри другари.... Значи јас мислам дека може да имаш врска со некој од клас али нема долго да трае. А после, откако ќе раскинете, зависи од вас дали ќе останете другари или не....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 16:45
Originally posted by ivana_zi ivana_zi напиша:

Зошто да не? Јас сум ЗА дечко од клас, посебно зашто го очекувам денот кога две прекрасни личности од мојот клас повторно ќе се спојат...а ќе биде набрзо, знам
H H HM...................M..................LOLLOLBig%20smileWink
kuliraj
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 09:30
vrska so nekoj od moj klas, nema sansa site se krenati glupaci, smrdlivkovci, grdotii, glupaci, ama mozit ke se premislam
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.