|
F1 Вести |
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Автор | |||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
angliskiot jazik sepak ne e makedonski , italijanski cisti postovi nemase kako sto imase dodavki i izrazi vo sklop na sliki na pateki ili slicno za koe sepak smetam deka moze da bide samo plus informacija i voopsto ne smeta naprotiv, a deka site preveduvaat od niv toa e fakt se soglasuvam ,
TI BLAGODARAM ZA PODDRSKATA ZA TEMATA
|
|||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и јас се согласувам со Маја, ако веќе имаме тенденција и порака на ФОРУМОВ - пишувајте кирилица секако дека се подразбира и пишувајте МАКЕДОНСКИ!!!!!
а темава е на место и со потреба тука отворена од Делфиновски |
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
blagodaram
|
|||
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да се надополнам...
секако дека ИМИЊА е глупо да преведуваш.. тие идат у оригинал... па макар и на арапски |
|||
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najdobro bi bilo koga bi imale kvalitetni makedonski izvori ....koi za zal gi nemame .. se dodeka nema nasi izvori cenam deka e ok da se prenesuva aftenticna informacija sekako deka ke ja ima i od izvori od anglisko govorno podracje i slucajno e sto dosega i nemase
Изменето од Delfin - 06.Јули.2006 во 13:34 |
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za ovaa problematika okolu isecocite na hrvatski jazik i srpski jazik bash amstel za toa govorese.Sepak da se pisuva na makedonski jazik a iminjata da ostanat vo originalen naziv
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aпсолутно се согласувам, ИМИЊАТА во оригинал , а содржината преведена на македонски.
а за да се задржи автентичноста или да се знае изворот, може на крај или на почеток на текстот да се напише од каде е превземено! |
|||
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam deka temava e otvorena i deka samo ceka informacii pa so licen primer da pokazeme , blagodaram na pozitivnite sugestii i poddrskata za toa deka temata e dobra |
|||
veni vidi vici
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 554 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ha ha ha .... Zosto e sramno !!!!!! Ne te razbiram drugar Pa i ti imase postovi na drug jazik...seti se!!! Drugar Amstel dodeka bese moderator celo vreme kopirase i....daj ostaj go delfin da si raboti, deckot e super Pozdrav za Amstel i golema podrska za Delfin |
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hm...interesno
kako i da e ...izmegu avtenticno prenesena informacija i informacija prenesena na makedonski jazik cenam deka nateznuva vo korist na avtenticno prenesena informacija . Informaciite preneseni na makedonski za F1 kaj nas se izvonredno oskudni .Ako veke imame nekade kvalitetni i svezi informacii mislam deka e steta da ne gi iskoristime .
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Delfin - 06.Јули.2006 во 20:14 |
|||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
delfince...bidejki podolgo vreme rabotev vo novinarstvo....edna pozitivna sugestija...od tekstovite so ke gi iznajdes, mozes da napravis interesna kompilacija, i iako odzema vreme, mozes da gi prevedes na makedonski...
mene licno ne mi preci... ama ima mnogu mladi deca so bolje znaat angliski otkolku srpski ili hrvatski.....
inaku super e temata,
|
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti blagodaram na sugestijata Cec sekako iskustvoto vo novinarstvoto e poveke od dobrodojdeno ovde :) jas za zal ne mozam da se angaziram poveke od ova . No znaes temata e veke ziva kolku sto gledam bez isklucok site odlicno ja prifatija sto mi e posebno drago , tvojata sugestija sekako ke pomogne nekomu koj ke odluci da napravi post za nekoja interesna F1 vest istata preveduvajki ja. Avtorot na sekoj post kako vo site temi taka i vo ovaa postot go pravi onaka kako sto smeta deka e najdobro.
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |