|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1234 266> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Петок???? Мене ми одговара не е проблем
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa eve, neka bide toa termin, petok okolu 9, nie nekolkumina sme tamu, koj saka neka dojde, ili ke go precekame nekade...
Prv pat koga otidov, ne bev sama kaj Lou, morase Zoki_S da me ceka, da ne se sramam..
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj Zoki_S , mora da e nekoj gantleman od starata Becka skola!!!!
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe koe slabo druzenje nie koga ke e za zabavi i druzenje prvi sme samo rabotata e kako da dojdime ebago, sa sam ne ke idam i plus to ke dojdam i ke treba vecerta negde na klupa da ja prespijam duri da docekam avtobus i plus nie kako so sme najdalecni, booooooo pa 4 ssati pat ke se sulajme |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ve smestime po doma be, problem li e toa???
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, toj e. Go potrgnuva stolceto za da sednam, mi otvara vrata od kola, abe sve..
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej a sto vikate utre igraat Brazil:Francija pa da se gleda od nekoe javno mesto???? Vazi za navivacite od dvete strani normalno.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa u kolku saat se oni?
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo 21:00h.
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa ajdeee... ja sum za Brazil..
Znaci, biva petok okolu 21 h?
Sami ke si dojdete?
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze za sabota, i taka Lou mi spomna vcera deka planiral nekoja zurka za Sabota
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas vo sabota zaminavam nakaj Strumica.....taka da ako nesto bidne cekam pofalbi vo ponedelnik :))) a za vo petok ako sakate, super kje da e. ali predupreduvam deka so futbal pijam pivo i plus ako pobedi Brazil letva kje se napravam :)))))
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj vo petok de Zoki, sto zaebavas?
Pa i jas pijam pivo, Zoki saka da me predizvukuva koj pobrzo ke go izpie, ama nema on sansi so mene
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za tebe, jas od edno i gotovo.... drustvoto mi vika da pazam na tapa da ne zgaznam da ne treba na toksikologija da me nosat :((((((
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |