|
Што работите/што сте по струка? |
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Автор | |
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dipl. agriculture ing.
working as customs brocker, quoting menager tuuuu ama dobro zvuci na English!!!!!!! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи..
се што е навреда е избришано.. не сме тука да се мериме кој што прави акко прави и како говори ок? Ке ве замолам да не се замарате кој што и како пишува и да не исправате литературни грешки.. Делови од оваа тема ви се префрлени на јазична култура, а дел ви е избришан.. И пак ке кажам мишел прости мислев на тема се коментира... Иначе на темата сум Машински техничар Технолог |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dipl pravnik...a po poterba sum i prodavacka, peacka...plesacica,
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo cecka, ti si multitalent
|
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be devojce... ne bese lesno da se steknam so site ovie dopolnitelni ,,zanaeti,, ......... so zurki sum morala da pominam...zabavi...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se ubavo ama jas sum mnogu sramezliva a mnogu imam zelba za peenje
|
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa poleka poleka... i ja se sramev na tvoi godini...sea idi sopri me... ko ge nacekam mikrofon...... na klinika...so hiruska intervencija me dvojat od nego
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti zavidvam premnogu, zato so policaec e edinstvenata rabota na ovoj svet so sakam da ja rabotam, bas mi e maka so si ojde od los angeles, najubata policija na svetot LAPD, i bas bi sakal da se zapoznam so tebe zasto stvarno sakam da slusnam nekoj iskustva i opsto tvoe mislenje... super si nema so... |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ucenicka
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Медицински лаборант.Не работам ништо барам работа.
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo so zavrsiv likovna akademija i rabotam u graficko studio za dizajn Изменето од kandid - 24.Септември.2006 во 16:43 |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega sum profesor po vnatresen dizajn
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesor
|
|
......
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
profesore, po koj predmet predavate? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |