|
Коментари околу СП 2006 Германија |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edvaj cekam da dojde vtornik brazil da go gledam i da navivam! |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првата наместена, Австралија - Јапонија 3:1 (0:1).
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Italija pobedi vo prviot natprevar, i odi ponatamu
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tapa ARGENTINA
Krivo mi eza Hrvatska sto ne postigna gol so Brazil Srbija koja ja gledav poveke se izmaltretirav vo cekanje da surtnat topka Zabarite "MOI" ITALIJANI bea za pofalba, ovojpat ne im trebase zagrevanje :) Germanija kako domagjin pokaza odlichna igra , svabi ne gi sakam Anglicanite , raka na srce dobri se |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шпанците некако тргнаа еуфорично! 2:0 со Украина! за 20 минути.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 tapa goloi,eden penal so nikad ne trebase da bide suden....ali na fernando golot ludnica........ |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шпанците се покажаа... Алал да им е, игра без прикоснова Дефинитивно сигурна и сериозна екипа....
Изменето од Ghost - 15.Јуни.2006 во 03:44 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no i mnogu mlada.....
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete ti shto znachi da si domakin edvaj Germanija u nivni stil vo 91min. davaat gol. Inaku Polska zasluzhi da zeme barem bod so prikazhanata igra.
Inaku doprava ke pochnat da igraat golemite reprezentacii kako Brazil Anglija i nekoj drugi nikogash ne igrasl so 100% sili golemite... |
|
Itn...
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svabite bea celiot mec dominantni.....so be naprai polska od prvata minuta se branat,taka ne se igra fudbal..... |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти пак ги браниш тоа германците, како таму да си роден !
А што ако изгубат во осмина-финале, што правиме тогаш? Со ваква игра тешко до финале! Инаку и мој пик беше Германија - Бразил, за финале, ама сега, има премногу кандидати, па дури и еден Еквадор, кој со нас изгледа ги зафркаваше екипите од неговата група. Да не заборавиме дека Еквадор ги победи и Аргентина, па и Бразил на свој терен! А овде се игра на неутрален терен! |
|
Јас сум мајстор!
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ako sakat i reprezentacijata od mars neka ja pobedit,od makedonija izgubi
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
финта, тоа со македонија беше финта во подготовките. тоа сите го прават. и една германија увежбуваше акции, додека јапонија водеше 2:0.
|
|
Јас сум мајстор!
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova fudbalov ne vredi sekogas da go gledas!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |