|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko se opustam..ama ako mu veruvam na nekogo,ako e toa iskreno prijatelstvo mozam da se otvoram celosno so custvata...
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZBOROVITE NEMOZAT DA BIDAT TOOLKU GOLEMI KOLKU I CUVSTVATA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам со те*е ивин.. нема нешто што може да го искаже тоа чувство што лежи на душа
|
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na lugeto sto gi sakam i mi znacat vo zivotot im kazuvam se sto custvuvam,zosto im veruvam deka nema da me povredat.Mnogu e polesno taka otkolku tie da se obiduvaat da citaat megu redovi i da si mislat sto sum sakala da kazam oti mozat da dojdat do pogreshen zaklucok.Duri i da ne zboruvash otvoreno ne mozesh da se zashtitish sebe si da ne te povredat,covek mora da se otvori i da go prifati rizikot..Zatvarajki se mozeme da ispushtime nesto prekrasno.Ima edna misla sto ja sakam:
A bell is not a bell,until someone rings it
A song is not a song,until someone sings it.
Love wasn't put in the heart to stay
for love isn't love 'til you give it away.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milo moe se pronajde
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Wow Дали јас тоа насетувам некоја нова љубов на форумов?!?!? Хммммм..... MAYBE WHO KNOWS
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo be enerdzi imas nos ko zagar , bogami i jas mislam taka
Изменето од hektor - 03.Јуни.2006 во 09:40 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da da ....zboruvam za custvata ..... gi pokazuvam....tie sto me znaat me citaat kako selsko bukvarce pa taka da ne mora mnogu da zboruvam za toa...otovorena licnost sum mozes se da mi kazes pa kolku i da e bolno i iskrena sum..gi razbiram lugeto...ednostavno ne sakam da me lazat..toa najveke me BOLII...ubavo e da gi izrazis custvata i da zboruvas za niv...megutoa treba da go pogodis vremeto i mestoto...i se ke bide vo najdobar red
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не зборувам за чувствата, но знам да ги покажам, оние што ми се мили, можат да ги осетат, зборовите некогаш не значат ништо, а чувствата можат да се осетат и без зборови.
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvstvata se najvozvisenoto nesto i site nie treba da naucime da iskazuvame. Bidejki samo taka drugite ke znaat sto cuvstvuvame za niv.
Bravo za Bella Tigrica |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу искажување на чувства и не е баш најдобро!!! Но сепак мислам дека искажувањето чувства треба да биде поумерено и да пазиме пред кого си ги искажуваме чувствата!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se podrazbira. Gi iskazuvam cuvstvata samo pred onie sto mi znaat i razbiraat,sto nema da gi zloupotrebat.
|
|
ѕверче
Нов член Регистриран: 15.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен ретко зборувам за чувствата...тоа го правам само кога неможам да издржам,или кога ми е прек*рчено од се.. а покажувам чувства само кога се искрени и силни,и пред личности кои го заслужиле тоа... |
|
грешки сме,луѓе правиме! :)
|
|
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |