|
Што носите со себе кога патувате? |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tanga
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гардероба и ако идам на летовање купачи а ако идам на зимовање
скафандер и скии, мобилен, дигитален апарат, игри (друштвени),
дискмен/mp3, пари, несесер, пасош (ако идам надвор од државава), книга
понекогаш (али ретко ја читам), списанија, ќебе и перниче мало.... Тоа
е се ваљда
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aparat(digitalen vo posledno vreme), pari, mobilen, polnac, kniga, garderoba i uste nesto ama ne mi teknuva sto
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecerva ke ja pakuam gitarata i rokerska garderoba i tolku....
|
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mobilniot telefon so polnacot, mnogu garderoba, pari, aparatot za slikanje i nesto za grickanje po pat
|
|
DIJANA
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam samo ranec a se vrakam so kufer....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i jas slicna kombinacija pravam idam prazen pun se vracam:)
osnovno samo zimam
:)
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi kaj patuvam i so sto patuvam...
Od garderoba ne zemam mnogu, porano kondurite mi zafakaa mnogu mesto a sega edni na mene i uste edni vo torba, ama pa od druga strana laptop, aparat za slikanje, kamera, pa kabelcinja za se toa i plus za mobilni zazimaat prostor... Za Skopje koga ideme mnogu zelezo nosime (ova so kola)... alati, sajbni za cirkulari itn i plus ako nekoj nesto ni naraca... |
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
четка за заби |
|
Македонски
Нов член Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вода,облека,пари,камера |
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5 kuferi so obleka
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ,што помалку можам ....
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo edno znam bez laptop ne trgnuvan nikade:)
Nosam se i seshto sto posle toa koga ke se vratam moram i neupotrebenota garderoba da ja sredam na hemisko ili perenje, a ne sum ja oblekla..taka da se pakuvam za cas, ama dodeka se raspakuvam i sredam posle pat mi trebaat najmalku tri cetiri dena:(Losata navika okolu nosenjeto na povekje garderoba ne ja odviknav...sekogash sum na ona sluchajno da ne mi zatreba.. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
begu
Сениор Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoro nisto, ama nikako bez pari inaku ne patuvam .
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |