|
Дали одите на маникир или педикир |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoi tri nedeli koga sum na kozmeticar...pravam manikir, a sekoi set i pedikir
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одам на педикир еднаш или 2 пати во месецот а за мникир знам сама да се снајдам мн добро
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, odam redovno na pedikir imam problem so zanoktici i samo tamu go resavam bezbolno.Na manikir odam za nadgradba na nokti koi gi imam poveke od 10 godini(so povremeni pauzi )taka sekogas sum sredena.
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na pedikir odam ednas mesecno a za manikir sama , uspesno se spravuvam so ova od otstranuvanje na kozickata na noktite, turpiranjeto, zastitata so krema na noktite za zajaknuvanje a posto imam dolgi nokti sreka ne se krslivi za nekoi priliki sama gi ukrasuvam a sekojdnevno sum so beliot ili bezbojniot lak. ubavinata na zenata se gleda po negovanite race i najveke po stapaloto-peticata
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stapala ubavi, race negovani ....zabi katastrofa....ja zalapuvas i naednas ti se prevrtuva stomakot
|
||
|
||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odam 3 pati nedelno, a na manikir 4 pati dnevno .... ama na gosti kaj devojkite sto go rabotat toa :))) pedikirkata poretko ja posetuvam, a manikirkata pocesto :)))
|
||
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од MisIcA, - 19.Јуни.2007 во 19:25 |
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Велиме: од главата до петиците...па најверојатно така се сетил |
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одам во Сауна.
|
||
Dosadna21
Сениор Регистриран: 07.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 125 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
redovno odev na manikir bidejki imav nadgradba na nokti i kako pocesto odev se poveke pari mi zimase i na kraj se otkazav pa sega samo si gi ureduvam...i super mi se
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку си посветувате внимание на ноктите и на рацете и на нозете?
Многу ми е убаво кога ќе видам убаво средени нокти на рацете....делува многу женствено и секси....а и јас редовно ги средувам. Не многу долги, али со убава форма и убаво налакирани...
Изменето од blackeye - 24.Јануари.2008 во 00:47 |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sama doma si se zanimavam, a koga nemam vreme gledam barem da mi bidat cisti i uredni, inaku mnogu mi se dopagja francuski manikir
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ee bravo za vas..ja pak ja iam onaa grozna navika da gi grickam..pa dajte sovet kao da prekinam,da gi potsredam malce mnogu sakam..ama ne znam kako..aj malce pomos pls
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Позната финта е да ставиш бибер, и да ти лути кога ќе ги грицкаш, ама јас секогаш се чудев како ќе ти остане биберот на ноктите . Инаку мислам дека е подобра идеа постојано да ги лакираш, па некогаш ќе ти здосади да јадеш лак. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |