|
Кога ке дознаеш |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | ||
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum za lesno otkazuvanje od bilo sto no ponekogas treba i da se svrti nova strana!
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па пробуваш да го смениш тоа, ама ако не бива, ќе патиш и ќе сватиш дека не може да се смени. тераш понатаму. |
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prashanjeto e ZOSHTO NE SAKA DA SLUSNE ZA TEBE????? (malku sum mu nak*rcena na maskiot svet zatoa vikam)
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова НЕ САКА ДА ЧУЕ ЗА Те*е го сватив, демек не те регистрира, не е заинтересирана........
|
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa moze da se sfati i poinaku ;) jas ja imam gledano temava poveke pati i za prv pat mi svetna deka mozebi Taa ne saka da cue POVEKE za nego poradi NESTO
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мора да значи.. Можеби е обична провокација за да создаде поголема желба за да даде дечкото напор малку околу неа.. како еве да не се покаже дека брзо прифака..
|
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хм..
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може и да е тоа сенокос.. Долу репликата ти е за горниот коментар.. Можеби навистина се плаши од тоа ако ја познаваш добро па да не и ги откриеш слабите страни, како и да не ја вратиш од светот на фантазија |
||
|
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хм..
|
||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Srce plavo,
sto e rabotava..... |
||
Come on and be my little good luck charm - |
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ko so vikaat, rabotava e vrvka
ma nisto srce, ima denovi ...
|
||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tell me about ...
|
||
Come on and be my little good luck charm - |
||
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve vaka
|
||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |