![]() |
|
Кога ке дознаеш |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | ||
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne sum za lesno otkazuvanje od bilo sto no ponekogas treba i da se svrti nova strana!
|
||
![]() |
||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
|
па пробуваш да го смениш тоа, ама ако не бива, ќе патиш и ќе сватиш дека не може да се смени. тераш понатаму. |
||
![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
prashanjeto e ZOSHTO NE SAKA DA SLUSNE ZA TEBE????? (malku sum mu nak*rcena na maskiot svet zatoa vikam
![]() |
||
![]() |
||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
|
ова НЕ САКА ДА ЧУЕ ЗА Те*е го сватив, демек не те регистрира, не е заинтересирана........
|
||
![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
epa moze da se sfati i poinaku ;) jas ja imam gledano temava poveke pati i za prv pat mi svetna deka mozebi Taa ne saka da cue POVEKE za nego poradi NESTO
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Не мора да значи.. Можеби е обична провокација за да создаде поголема желба за да даде дечкото напор малку околу неа.. како еве да не се покаже дека брзо прифака..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
хм..
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Може и да е тоа сенокос.. Долу репликата ти е за горниот коментар.. Можеби навистина се плаши од тоа ако ја познаваш добро па да не и ги откриеш слабите страни, како и да не ја вратиш од светот на фантазија |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
хм..
![]() |
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
Srce plavo,
sto e rabotava..... |
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
||
|
ko so vikaat, rabotava e vrvka
![]() ma nisto srce, ima denovi ...
|
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
Tell me about ...
|
||
![]() Come on and be my little good luck charm - |
||
![]() |
||
|
eve vaka
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |