|
Дали сте за пластична интервенција |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislis na luzni od operacii jas imam i mnogu bi sakla da ja nema ali ne znam dali e mozno da se otstrani ? znaci ne sum protiv plasticcni operacii sekoj neka pravi ona sto mu odgovara za da se custvuva podobro
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da na luzna od operacija i toa od odstraneto slepo crevo.Na mesto e koe navistina predizvikuva malku neprijatnost osobeno sega letniot period koga sme na plaza.Mislam kako site ochi da se vpereni bash na toa bi rekla "grdo" mesto:(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas imam operacija od slepo crevo i luznata e grda
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka e grda, zatoa i se mislam....
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam poim kade kaj nas se pravat takvi intrvencii
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Takvi korekcii pravat na klinika, moja drugarka pravese korekcija na usite.
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum za plasticni korekcii dokolku za niv ima dobra pricina
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum protiv voopsto, ja podrzuvam sekoja hirurska intervencija koja vodi na podobro
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствено кога навстина има причина, имам другарка која како мала го изгорела лицето. Лузната од операција од слепо црево која се гледа на плажа само е ништо наспроти лузната на лицето која таа ја има, а за погледите на луѓето да не зборуваме.
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno i jas se slozuvam da se napravi plasticna intervencija, smo koga stanuva zbor za slucai kako sto go spomna butel2. Inace se drugo e vo nasite glavi.
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum za ali sekako da se znae sto treba i lichi a sto ne,eve jas bi si gi zgolemila gradite a nad 40 bi gi koregirala brckite.
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA SEBE NEJKUM SUPER SE OSEKAM ZA DRUGITE SLOBODNO.
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO TAA OPERACIJA NEKOGO KE GO NAPRAVI SREKEN, KE MU JA PODIGNE SAMODOVERBATA I SLICNI RABOTI, TOGAS ZOSTO DA NE! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe da zasto da ne za plasticna hirurgija? Ako nekoj stvarno ima potreba i moznost treba da napravi korekcija.Loso i glupavo deluvaat nekoi stvari koa ke se stvarno preuvelicat kao na primer ogromni gradi ili usta pa se gub na nekoj nacin prirodnosta!Ako toa e od zdrastveni pricini ili pak necija ogromna zelba e opravdano so merka!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |