IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал
  Активни теми Активни теми RSS - Најдобар бивши фудбалер
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најдобар бивши фудбалер

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Прашање: Koj e najdobar bivsi fudbaler?
Одговор Гласови Статистика
69 [40,35%]
102 [59,65%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 21:45

Originally posted by maja maja напиша:

Za mene kje bide i ostane PELE

DEFINITIVNO I ZA MENE, BAS ME BRIGA DALI NA ANKETAVA VODI MARADONA

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2006 во 03:50
maradona i pele ne mozat da se sprotivstavat...
dve razlicni karakteri u igrata...
Кон врв
preselnica_mk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Април.2006
Локација: Spain
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај preselnica_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2006 во 10:39
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

maradona i pele ne mozat da se sprotivstavat...
dve razlicni karakteri u igrata...

Da, ama sekogas postoel, postoi i ke postoi: NAJDOBAR!!!
Prema toa, izdvoj go tvojto mislenje...
Razmisluvaj pozitivno!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2006 во 13:49

GERD MUELLER!!!!

preselnica....si kazav ja odma!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај preselnica_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2006 во 16:19

GERD MUELLER!!!!

preselnica....si kazav ja odma!!!

nogu si interesen, otsecen, do tuka biva, mi se dopaga tvojot stil na komunikacija, ponekogas si strong, ponekogas si epten fer....cool si ej
Razmisluvaj pozitivno!!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2006 во 02:34
Преселница_мк, те уверувам дека дечкото е кул  Big smileBig smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 09:27
decki...ja ne sum cool,naprotiv stalno mi e toplo i onaka vrijam vnatresno....

ama so mi tekna,so gerd mueller uste da go spomnam mario kempes,,,,,,,
Кон врв
^^77^^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јуни.2006
Локација: Lithuania
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^^77^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2006 во 17:29
PELE BE PELE
sedum sedum rulez
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2006 во 10:14
Интересно , во сите коментари пеле е подобриот, а на анкетата убедливо води Марадона....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2006 во 12:20
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Интересно , во сите коментари пеле е подобриот, а на анкетата убедливо води Марадона....

ima opcija da glasas povekje pat...anketata e taka nevalidna
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2006 во 15:03
Пеле е момчето кое успеа да се одржи на површината и тогаш кога беше најтешко, за разлика од тој де*елкото, кој којзнае каде заглави. Не знам зошто не го пикнат Марадона во затвор? Срам да му е! Само ги срами сите фудбалери низ светот со тоа што се кажува дека бил фудбалер, некогаш!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај preselnica_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2006 во 17:24
Ti Dogy vrska nemas od zivotot da ti kazam.Lugeto od zavidlak zboruvat sesto.A zosto da odi u zatvor??? Zatoa so zemal droga? A ti nemas probano nisto??? Maradona e komentatorot u Spanija za eden Spanski kanal, Pele sede tamu pod senka...Lugeto kapa mu simnuat tuka na Maradona, ti zboruvas nesto so nema vrska.
Razmisluvaj pozitivno!!
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2006 во 19:05
не се пишува завидлак туку завидлк. :)
А тоа дали сум пробал, не сум пробал, стварно, дури и кога бев на концерт, каде луѓето се валкаа во шприцови.
Правила си се правила. Марадона даваше голови со рака. Со помош на мафијата во Наполи го направија Наполи шампион. Исто како што до сега, северњаците, го правеа Јувентус шампионче.
Ама не било секогаш така. Некој играл со срце и душа. ПЕЛЕ!
А тоа дека Марадона е коментатор, а Пеле ужива, покажува кој колку заработил и кој може да ужива, а кој уште ќе прави глупости, како снимањето во бразилски дрес (Марадона).

Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јуни.2006 во 02:04
факт е деак и Пеле како и Марадона имаат свои оожаватели, со што ги прави премногу јаки фидбалери... Но.... И тоа како според мене денеска има подобри фудбалери од нив кои се активни... Мое  мислење е дека доколку овие двајца се најдат на оваа денешница во фудбалот, има далеку да уназадуваат... Ако некој сака да ме разубеди, слодобно нека повели, али со факти и докази Big smileBig smileBig smile
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.