|
Дали признавате грешка? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу сум самокритична, значи си ги признавам грешките и се трудам да не ги повторувам, секој греши факт, али не секој работи на подобрување, значи треба да се работи секогаш и да се оди кон подобрување...
|
|
precious..
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najceto priznavam, ustvari koga sum kriva, a ako ne sum, moram da si go isteram moeto, pa so saka neka bide |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
признавам кога ке згрешам исто така и си кажувам кога ми згрешиле
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mora da doznaes ako si zgresil nesto zatoa sto gi trpis posledicite-dali ke priznaam pa ne ama ke se potrudam da se izvadam,da ja ublazam greskata kolku sto moze!!
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
greska toa e normalno nema nikoj sto ne zgresil sum gresel mnogu
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така а? |
|
pece7475
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne se nauci od greskata, toa e pogolema greska
|
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sekoj gresi nekogas- najcesto gordosta e taa sto odlucuva dali ke se priznae greskata i ke se prezeme odgovornosta ili ne. jas vo princip retko si ja priznavam greskata,no sepak porano ili pokasno si se izvinuvam |
|
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
priznavam samo koga sum kriva,no nekogas i togas ne priznavam
|
|
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да доколку не сум во право попуштам и си ја признавам грешката и ако сум повредила некого со моето однесување а стварно не сум била во право разумно е да се извинам и не ми е тешко да го направам тоа |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voglavno sum svesna koga gresam,no gordosta,za zal ne mi dava toa da go priznaam.Iako moze da se kaam u sebe,retko toa go pokazuvam.Mozda zvuci zlobno,ali jebiga,barem sum iskrena. |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata najgolema greska e toa sto gi povreduvam tie sto najmnogu gi sakam....i retko koga si ja progoltuvam gordosta i se izvinuvam.... jebi*a |
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |