|
Списанија |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
ok-girl
Нов член Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Cyprus Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAGODARENIE NA MAJKA MI REDOVNO DOBIVAM PO NEKOE SPISANIE OD MAKEDONIJA,
NE DEKA OVDE NEMA, NO E POINAKU KOGA KE VIDIC NESTO POZNATO I BLISKO
|
|
NOSTALGICARKA
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е што списанија ти праќа она?
зарем ти праќа ТАА или В.И.П. ГАЛА или....???? |
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas redovno kupuvam spisanija.Zavisna sum od modata i zatoa ucam za moden kreator.A i trosam mnogu pari za obleka ama najpoke za cevli i canti
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IZGLEDA NIE SITE ZENI ni e sudeno da trosime na cevli i canti
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kupuvam redovno JOY,LEPOTA I ZDRAVJE,COSMOPLLITEN
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 12:12 |
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas redovno zemam spisanija, najcesto elle, amica, vogue, imaat najinteresni sodrzini a i ima tolku mnogu stranici sto cel mesec imas da vrtis
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу убаво списание ми беше српското “Лепота и Здравље“ , ем содржински богато, уредено, полезно, ем големо, онака, подолго време да го листаш. Сега излегува само на македонски “Убавина и Здравје“, немам ништо против, но не е тоа тоа. Всушност-воопшто не е тоа-тоаМислам, убаво ќе беше да излегува и српското издание.
Од странските, но многу посолено по цена е америчкиот “АLLURE“ од каде всушност и се да не речам преработуваат голем дел содржини. Изменето од maria_magdalena - 22.Октомври.2008 во 12:50 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сегашново списание,, Убавина и Здравје,, и мене не ми се допаѓа..
Иако е ,,големо,,.....сепак е некако ,,празно,,..........
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас редовно го купувам "убавина и здравје" добро е
joy купувам ама не толку често |
|
zumbula
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto bebe. super za mladi majki.
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija kupuvav ¨Ubavina i zdravje¨ ( na srpski, ne znaev deka sega i na MK jazik go ima...) a tuka ponekogas KOSMOPOLITEN. Ne sum voopsto zavisna, od vreme na vreme ke kupam da prochitam nesto po zabavno koga ke mi ¨skisni¨ od ova ekonomijava... Sakav da kazam deka ovie spisanija za moda prezentiraat nekoi parcinja obleka sto malkumina mozat da gi kupat... skapi i od marka...
|
|
Прилепчанка
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, тоа да (“ovie spisanija za moda prezentiraat nekoi parcinja obleka sto malkumina mozat da gi kupat... skapi i od marka), затоа јас и ги читам овие кои се повеќе врзани со здравјето, од каде има што да се поднаучи, да се види некоја корисна информација, а модните што знам...(“Од гледање Донке, фајде нема“)
Во тој контекст убаво списание е и хрватската “Вита“, многу убаво.... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависник сум од списанија, признавам, порано многу купував, најчесто Cosmopolitan...
сега не купувам, можам да ги читам на интернет, тоа ми се допаѓа... најчесто и правам споредба помеѓу изданијата од разни земји... не ги читам заради модата, тоа е она што најмалку ме интересира... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |