IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - EVROVIZIJA
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

EVROVIZIJA

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 18:09
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

Originally posted by Митко Митко напиша:

Незнам зошто сите се преокупираат со ова Евровизија. Мое персонално мислење е дека многу ја форсираат евровизијава. За мене тоа е еден нормален музички настан. И баш не ме интересира кој ќе иде, затоа што кој и да иде, Евровизијата пак ќе си биде политика и нема никогаш да победиме. А ако некогаш победиме, каде ќе ја одржиме ? На улица, на плоштад, или на островот во Преспанско езеро ? :)

Толку од мене. Поздрав :)

evrovizija muzicki nastan ... ma daj ne zaebavaj ako izborot na  pesna za na evrovizija e muzicki nastan togas ne znam so e muzicki nastan ...  potocno  kazano evrovizija e ziva glupist ili najgolemo sranje kako sakate ! 

i ti si dade vo pravo.....  

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 18:19

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by Митко Митко напиша:

Незнам зошто сите се преокупираат со ова Евровизија. Мое персонално мислење е дека многу ја форсираат евровизијава. За мене тоа е еден нормален музички настан. И баш не ме интересира кој ќе иде, затоа што кој и да иде, Евровизијата пак ќе си биде политика и нема никогаш да победиме. А ако некогаш победиме, каде ќе ја одржиме ? На улица, на плоштад, или на островот во Преспанско езеро ? :)

Толку од мене. Поздрав :)

evrovizija muzicki nastan ... ma daj ne zaebavaj ako izborot na  pesna za na evrovizija e muzicki nastan togas ne znam so e muzicki nastan ...  potocno  kazano evrovizija e ziva glupist ili najgolemo sranje kako sakate ! 

i ti si dade vo pravo.....  

dade me iznasmea  so ovie smajlive tvoi  

kazi a?

abe dade toa jas se gazam od smeenje ko gi stavam ne pak ti ko gi gledas....onaka....staveni....

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 10:52

imame nekoja dobra pop muzika , za zal nikogas na izbor za evrovizija , ne sme plasirale dobra pesna , od sasko gis bese odlicna - samovilska svadba , od vlado ne bese losa , realno trebase da ide gis togas imasae ubavi pesni .a drugite kao  Tose i karolina pa xxl pa koj li drug ne bese tamu , seto zagreota bese . Godinasniov go zagledav malku  , a be ocajno bese , nemase ni scenska izvedba kao sto treba  , ni obleka a peenje najmalku  imase , so eden zbor ocajno .

Jas elence ja simpzatiziram kao cura i dobro pee ,ama pesnata gluposti po moe

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 19:26
aaaaa dosega nemam slusnato podobra pesna od onaa na Vlado togas so ja prativme na evrozvizija....:)))mmmmm mnogu ja sakam taa pesna.....abe i od tose i od karolina ne bea losi pesnite.....a onie za zlatno slavejce bea zaedno so martin a sega i so ovaaa curata 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2006 во 19:51
lele dade edna nadarena so e, stvarno nemam komentar , alal da i e.....gzence, cicence se si ima, glasot koj ja eba za glasot pisna ednas dvapati ja vidoa nadarena e, aj kje ja prakjame zemjata da ni ja pretstavuva....ok e vo skeoj slucaj ne moze da ocekuvame povekje....glupav narod, glupi lugje  treba da ne pretstavuva glupo nadareno curice 
Кон врв
JAS! Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Март.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JAS! Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 02:07
ELENA
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 13:29

Originally posted by JAS! JAS! напиша:

ELENA

dekolteto e najbitno

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 16:07

ako go gledavte srpskiot izbor jasno vi e deka sme samoBALKAN i nisto drugo,Slovencite sigurno bea sokirani ,a Elena sigurno e ramnodusna zatoa i kaj nas i ja osporuvaat pobedata na ime RAMKOVEN DOGOVOR

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 17:07

lele dade edna nadarena so e, stvarno nemam komentar , alal da i e.....gzence, cicence se si ima, glasot koj ja eba za glasot pisna ednas dvapati ja vidoa nadarena e, aj kje ja prakjame zemjata da ni ja pretstavuva....ok e vo skeoj slucaj ne moze da ocekuvame povekje....glupav narod, glupi lugje  treba da ne pretstavuva glupo nadareno curice 

taka e dade celosno te podrzuvam da beA  site kako nea ...   eheeeeee

eeeee da bea site kako nea.....dosega vo evropska unija kje vlezevme aha da da bas......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 17:59

pej si ti nanananijnanannajna......

Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 18:21
дали алекта има несто лицно против Елена или му е етнички близок Адријан?????????
Кон врв
NOT RESPONDING Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 516
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NOT RESPONDING Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 20:28

paj go ti toj del ... jas ke peam : turbofolker stana toj madona i sakira mi gi zabrani .... zaso loso i vlijaele ne za drugo

типката како и во песната а и во многу други нејзини изјави па разни емисии збори дека се грози на турбо фолк а победата оваа година си ја доби у типични турбо фолкерски стил- СО РАЗГОЛЕНИ ЦИЦКИ

NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2006 во 20:59

Originally posted by beleg beleg напиша:

дали алекта има несто лицно против Елена или му е етнички близок Адријан?????????

alekta e samo realna i ne e obicen seljak koj e zanesen od sekoe makedonsko sranje a zosto ako smeam da prasam?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2006 во 19:37

Originally posted by beleg beleg напиша:

alekta e samo realna i ne e obicen seljak koj e zanesen od sekoe makedonsko sranje a zosto ako smeam da prasam?

abe dade sum ti kazala deka te sakam !?

ZNAM DADE DEKA ME SAKAS  

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.