IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте за леќи?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте за леќи?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 13>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:33
jas imam 4 para, no koga nosam gi nosam tie plavo na lila sto mava......velat bile praveni po bojata na o4ite na Elizabet Tejlor!!!
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:38
Mislam deka nema potreba da nosime leki samo poradi zelbata za poedina boja na oci. Jas toa go iskusiv.Sepak toa se oci, najpodlozni na infekcii. Mozat i da se javat pomali precki pri gledanje koga gi nosime.  Da se dobie vospalenije, crvenilo koe sto ako ne se tretira moze da dovede do ostetuvanje na vidot. Isklucivo treba da se vnimava koga se nanesuva senka i maskara
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2006 во 13:41
носев....сега пак ме чеша да ставам ...евтини се...туку....никогаш не се навикнав на она ставањето ( читај ,брцањето во очи )....боја.....безбојни....демек моја боја....или......можеби црвени
Кон врв
VirtualA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2006
Локација: Jamaica
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VirtualA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 19:52
Носам леќи еве скоро година дена.
Многу проблеми си закачив во меѓувреме, како болести и вируси.
Али еве, сеуште ги носам, одвреме-навреме
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 19:57
porano sakav ...no sega mojot stav...nikogass lekki !!!
......
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 20:47
si gi svigjam moite ocinja a leki mozda nekogas ako mi tekne i sakam da se izludiram
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2006 во 21:01
Da sakam leki ,bi izbrala ubava svetlo zelena boja(kolku da ja osvetlam mojata temno zelena boja)!
Кон врв
ASTRIX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
OBSESSIVE DREAMS

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ASTRIX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 11:43
сестра ми купи пред 1 год. леки во боја од тие украсните LOL
и ужас - иако ги одржуваше како што треба едноставно окото не и ги прифаќаше, заврши со гадна инфекција а џабе ги искешира дебело....
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 15:30
Ako se nosat zaradi problemi sio vidot, da, inaku leki samo zaradi moda ili imidz, ne. nema potreba, prirodnoto si e najubavo. Jas sega treba da nosam naocari za daleku, samo za gledanje TV ili za vozenje, i pak ne bi kupila leki, sepak denes ima golem izbor na ubavi ramki, do stosni do diskretni.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2007 во 15:38
Ако треба наместо наочари да се носат, тогаш да, зашто да не... Иако има некои што убаво им стојат наочари.... А за во боја, па незнам баш, ако се има пари и може онака за некогаш.... Али сепак како што кажа Дана, природното си е најубаво Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 18:05
i jas nosam noocari za vid za daleko, samo retko gi nosam, inace kako ucitelka sum so noocarive LOLLOLLOLLOL

a za leki, imav golema zelba da nosam zeleni nekako predizvik mi se, ama se otkazav i od taa zelba, prirodno si e prirodno...viva sokovi LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 19:15
Абе Мона ти изгледа денес расположена за зезање LOLLOLLOLLOLLOLLOL Ова со Вива ти е добро, а од кај го знаеш? Confused
Иначе и јас имам наочари за далеку ама помалку од 10 пати сум ги носела, а се глупирав дека ќе ги носам и ги купив најубавите (најскапите) LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 19:18
pa toa so viva, ne znam nekogas go imam nekade gledano, samo ne mi teknuva

a za leki, jas mnogu jadam lekja samo poveke sum po gravLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2007 во 21:03
LOL Не си нормална еј LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.