|
Дали сте за леќи? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam 4 para, no koga nosam gi nosam tie plavo na lila sto mava......velat bile praveni po bojata na o4ite na Elizabet Tejlor!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka nema potreba da nosime leki samo poradi zelbata za poedina boja na oci. Jas toa go iskusiv.Sepak toa se oci, najpodlozni na infekcii. Mozat i da se javat pomali precki pri gledanje koga gi nosime. Da se dobie vospalenije, crvenilo koe sto ako ne se tretira moze da dovede do ostetuvanje na vidot. Isklucivo treba da se vnimava koga se nanesuva senka i maskara
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
носев....сега пак ме чеша да ставам ...евтини се...туку....никогаш не се навикнав на она ставањето ( читај ,брцањето во очи )....боја.....безбојни....демек моја боја....или......можеби црвени
|
|
VirtualA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Носам леќи еве скоро година дена.
Многу проблеми си закачив во меѓувреме, како болести и вируси. Али еве, сеуште ги носам, одвреме-навреме |
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano sakav ...no sega mojot stav...nikogass lekki !!!
|
|
......
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si gi svigjam moite ocinja a leki mozda nekogas ako mi tekne i sakam da se izludiram
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sakam leki ,bi izbrala ubava svetlo zelena boja(kolku da ja osvetlam mojata temno zelena boja)!
|
|
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сестра ми купи пред 1 год. леки во боја од тие украсните
и ужас - иако ги одржуваше како што треба едноставно окото не и ги прифаќаше, заврши со гадна инфекција а џабе ги искешира дебело.... |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se nosat zaradi problemi sio vidot, da, inaku leki samo zaradi moda ili imidz, ne. nema potreba, prirodnoto si e najubavo. Jas sega treba da nosam naocari za daleku, samo za gledanje TV ili za vozenje, i pak ne bi kupila leki, sepak denes ima golem izbor na ubavi ramki, do stosni do diskretni.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако треба наместо наочари да се носат, тогаш да, зашто да не... Иако има некои што убаво им стојат наочари.... А за во боја, па незнам баш, ако се има пари и може онака за некогаш.... Али сепак како што кажа Дана, природното си е најубаво
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas nosam noocari za vid za daleko, samo retko gi nosam, inace kako ucitelka sum so noocarive
a za leki, imav golema zelba da nosam zeleni nekako predizvik mi se, ama se otkazav i od taa zelba, prirodno si e prirodno...viva sokovi |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Мона ти изгледа денес расположена за зезање Ова со Вива ти е добро, а од кај го знаеш?
Иначе и јас имам наочари за далеку ама помалку од 10 пати сум ги носела, а се глупирав дека ќе ги носам и ги купив најубавите (најскапите) |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa so viva, ne znam nekogas go imam nekade gledano, samo ne mi teknuva
a za leki, jas mnogu jadam lekja samo poveke sum po grav |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не си нормална еј
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |