|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот стил е ваков..Секогаш употребувам креми..најчесто нив..тоа ми ја прави кожата помазна и миризлива..Не се шминкам многу..Тоа и не ми прави нешто убаво..Само може за некој посебни пригоди..Како се облекувам па и не е толку битно..За зима секогаш си носам џемпери и топла облека,а за лето повеке маички и облека не толку тешка како за зима..Мојот стил е најобичен.. |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
I am a bitch
Нов член Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кремско - спортски за на училиште повеќе спортски. Иначе кремско не е да употребуваш креми (хахахаха) туку тоа е начин на облекување.
|
|
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako de pa ti nekoj ne svaka pa treba da mu se objasni neli?nie sme tuka za toa:) Изменето од simonce* |
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot stil najmnogu zavisi od raspolozenieto. |
|
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини i am the bitch но знам дека тоа не е тоа туку јас си кажав тоа што употребувам а не тоа што е напишано |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kostum, i takvi klasicni raboti... mmmmmmmmmm.... ej uzivam vo kostum
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elegantniot stil go preferiram...
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sporski stil
|
|
mbm
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trandy!
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au...sorry!!! |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lezeren, a ako sum na pat obicno e trendy(marka)
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SPORTSKA ELEGANCIJA !
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nindza stil
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa preferiram sportski..najubavo farmerki,maicka i patiki i nikoj ne ti moze nisto...a ne ko onie smizlineee..pffff..ne sakam da se sporeduvam so niv...suknice,maice so ova so ona,..bla bla... znaci preferiram sportski megutoa nekogas mora i elegantno,za posebni prigodi...a kremski i skejterski ne mi se na menito...xix
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |