|
Кога ни е потребна филозофијата |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
dragan733
Група Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Филозофијата е потребна тогаш кога треба да се освестуваме за некои работи, свеста, а не потсвеста да ни проработи.
|
|
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha ej citam i se smeam kako lud!!!
Pa mozno li e be luge tolku plitko da se razmisluva! Pa ako nemate pojma sto znaci filozofija...prvo najdete sto znaci terminot (ako ve interesira da koga vo zivot ke kazete nesto da znaete sto znaci i zosto ste go rekle ako ne..pisi kuci propalo)....filos i sofia...pa potoa poleka ke vi stane jasno...sto? koj? kako?!
Lupetanje i tresenje gluposti neznaci deka nekoj ima pojma so filozofija! Изменето од only_me - 30.Мај.2006 во 14:09 |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е најточно според многумина, филозофира само оној што има време! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и оној кој треба да лаже понекогаш
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e tocno toa, deka lazgoto moze da bide se osven filozof. a ona koga ke recat: aj ne filozofiraj tolku, neli e isto so ona aj ne lazi sea
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas najgolemite lazgovci se filozofi
odnosno najgolemite filozofi se lazgovci
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj molim te ne gresi dusa...ako te cue aristotel ke doe po sandali i u carsav i ke te lom naprae
|
|
respect my authoritaaa
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj den e potrebna a i vo denesno vreme ima golemi filozofi kako Ferid Muhic,samo se potisnati vo ova bezvrednuvano opstestvo.
|
|
DaVinchi
Нов член Регистриран: 25.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene najgolem filozof na svetot e isus hristos
toj gi znael site odgovori na svetot (znaci kaj nego ne postoel zborot neznam) |
|
davinci
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
covekoviot um ima potreba da gi popolnuva prazninite .... ako nesto ne mu e jasno ... taa praznina ke ja popolni so "filozofija" ... kaj mene e barem toj slucaj ... ako ne se popolni prazninata ... togas se citaat trach vesnici ... i se popolnuva dupkata ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ne ni se raboti
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima i vo toa vistina ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
скоро секогаш кога ни е досадно..понекогаш кога сме нервозни.....а често и кога сме еуфорично среќни.... и овака напишано изгледа дека скоро секогаш филозофираме |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ochito sekogash...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |