|
ЧПП - Прашања околу хомо и бисексуалноста |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | ||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JESSSSSSS se prasuvav koj ke bide prv so ova prasanje |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да сте внимателни душички и пажливо да ги читате темите за хомосексуалнота ќе прочитате дека на неколку пати Rebel има напишано дека не е хомо.
|
||
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам наталија за одговорот во мое име. Воедно машала темава 2 страници направи.
Vkusi_Me бисексуалец сум. А зошто прашуваш? Имаш некој проблем со тоа или можеби си заинтересиран/а за мене?? |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од maja |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega dobi odgovor
|
||
mbm
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......nemase mnogu da zgresam ako pogoduvav |
||
tomibt
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене на пример ми е супер со жена, ме пали ме возбудува, ама кога ќе помислам или видам гол маж, или секс со гол маж на ТВ, Видео, Интернет, плажа, во мене се буди некое чудно чувство, возбуда |
||
zsbreaker
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ti li si peder ?
|
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле аман слушај се што зборуваш! Читни малце што значи педер па после прашувај ги другите за нивната сексуална ориентација! |
||
||
zsbreaker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde objasni mi ti sto e peder ?
bash sakam da doznam, posto cel zivot zborat okolu mene a jas kako tele ne znam sto znaci peder ! Cekam odgovor |
||
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
„Педер“, односно хомосексуалец е личност чијашто сексуална ориентација е хомосексуална, односно сексуално го/ја привлекуваат личности САМО од истиот пол, а не (и) од другиот (спротивниот) пол. ЕДИТ: Bi-curious е личност која практикува секс со еден одреден пол, кај која постои јасна (недискутабилна) привлечност кон тој пол, но пројавува интерес и кон другиот пол, било да е само сексуална привлечност (најчесто) или нешто повеќе. Сега јасно ти е? Дечкото што го праша убаво си ги кажа своите чувства, и сега ти според општоприфатените дефиниции можеш да заклучиш на која сексуална ориентација тој припаѓа, без да му судиш дали тоа било добро или лошо за него затоа што не е твоја работа! Изменето од RebeL - 22.Март.2008 во 12:16 |
||
||
zsbreaker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum sudija da go sudam!
sam se osudil PEDEROT ! |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штета што си далеку
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |