![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 40> |
Автор | |
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poleka gi otvoram ocite dodeka usnite ja shepotat mojata molitva: .....Te ljubam,te ljubam beskrajno.... Za posleden pat ja ostavam dushata na tvpite usni,neka ostane tuka ljubena ili prokolnata.. |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
simonce* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
sega sum vo bolnica,i te molam ne placi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
ti si tuka kade sto e moeto srce
![]() |
|
mbm
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Sintetizirajki ja pantomimikata na paradoksalnata antropologija i bazirajki se na fundamentalna praktika,ke bidam kratka:TE SAKAM!!!
|
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Ako nekogas se zaprasas kolku mi nedostigas kreni go pogledot,pogledni kon neboto i probaj da go najdes negoviot kraj...Mozebi togas ke svatis! |
|
|
|
![]() |
|
Sakaj me so pricina,a pricinata neka bide ljubov!
|
|
|
|
![]() |
|
MOMICKATA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 1 |
STOM GO POCUVSTVUVAS NAJTESKIOT MOMENT NA TVOJOT ZIVOT,STOM JA ZAGUBIS DOVERBATA VO SEBE, SETI SE BAREM DEKA POSTOI NEKOJ KOJ MISLI NA TEBE I TE SAKA POVEKE OD SAMIOT SEBE Изменето од MOMICKATA |
|
MOMICKATA
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Лутав да најдам некој со кого можам да живеам, но те најдов те*е без кого не можам да живеам
![]() Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
dambi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Ako ti recat deka se raduvam,ne im veruvaj,zosto bez tebe ne postoi radost Ako ti recat deka ljubam drug,ne im veruvaj,zosto bez tebe ne postoi ljubov Ako ti recat deka sum umrela togas veruvaj im zosto bez tebe ne postoi zivot |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
![]() |
|
dambi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
bez tebe neboto ne e sino, Bez tebe zvezdite ne se svetli, Bez tebe sonceto ne gree, Bez tebe svetot e bez boja. Ni zivotot ne e zivot bez tebe ljubov moja |
|
смеењето го продолжува животот
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
ne doruckuvam zatoa sto sum zaljuben
ne rucam zatoa sto sum zaljuben ne veceram zatoa sto sum zaljuben ne spijam zatoa sto umiram od glad |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ти си еден сон премногу убав
за да бидеш вистински...! Ти си една слатка вистина што никогаш нема да престанам да ја сонувам... ![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Beauty ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Se dobro sto ke sretnam mislam deka od tebe e nedeliv del.I koga ne veruvam mnogu vo ljubovta jas veruvam vo tvojata mok i zatoa so nadez srceto tvoe go cekam da me pregrne i ovaa nok.
|
|
Nesto sto vo edno vreme e vistina,vo drugo vreme e zabluda...
|
|
![]() |
|
Beauty ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Ti...i ostanav bez zborovi.Mi ja zemas tagata samo so pogledot od tvoite oci.Ti...se sti posakuvam.Ne bi te zamenila so nisto zemsko.Ti...moja ljubov
|
|
Nesto sto vo edno vreme e vistina,vo drugo vreme e zabluda...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |