|
Ивонагејт & останати новинарски афери |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ивона ги претекнала сите криминалци зашо таа со еден тендер направи милион а тек да се разработи малце повеке .....
|
||
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само да прашам колку милиончиња направиле Милчин,Борјан и ај да не набројувам повеќе опозициски новинари.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добар одговор...
прв изговор на секој вмровец-криминалец е : а тие (комуњарите) колку украдоа....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa zatoa sega na Radmila i se fativte ....za dzipot civ e
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
ansasho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме интересира за Џипот на Шекеринска за новинарите прашав многу убав одговор добив иначе не сум политички офарбан како некој од вас за новинарите кодоши ме инересира како Милчин како Борјан ај да не кажувам и други офарбани новинари. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е ко да му речеш некому, јас на едикојси му дадов 1 000 евричи мои пари, атој бледо ќе те гледа и ќе ти рече дека не му е гајле за твоите пари. Ееееее ако му речеш јас од твоите пари му дадов на комшијата очи ќе ти ископа. Разликата е огромна и неспоредлива. Спомнатите колку и да земале од Сорос, уште толку нека земат ако им даде. Ама Ивонагејт доби буџетски (наши) пари, за да набави апарати за здравството. И се ќе беше ок ако беше некој си приватен новинар, во некоја си телевизија која не добила народни пари.Ме мрзи да барам, да ти го изгледаш клипот каде латас се фали како тој кога 9ако) дојде СДСМ на власт и му плати и нив ќе ги фали. И што излегува сега, владата не е за фалење, ама тој ќе ја фали оти му плаќаат за тоа ??? СДСМ не чинеа, грабаа, беа препотентни и си го добија. Сега што следува, реприза од поразот на СДСМ и за овие? Да земаа со усул и да имаше и за народот се ќе беше ОК. Ама тие капом и шаком а народецот со празни раце е не оди. |
||
ansasho
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно е дека ги плаќал Сорос и дали на тие пари тие новинари плаќале данок како секој поштен човек во државава или ги прекривале тие пари.А за Латас и тој не е објективен како што се прави. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата беше за новинарите. А јас од нив веќе не гледам ниеден објективен. Веќе и не ги гледам како новинари, туку како афери, џипови, станови, тендери... А да, и перачи на мозок, да не заборавам. |
||
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ivona za eden portal izjavi deka taa ne e bas najvinovna za toa sto se slucilo i deka taa e namestena. Poslem toa taa se preseluva vo Srbija.
Od kade sega Latas ke se pravda deka toa ne e negovo maslo ,tuku na nekoj drug? Se znae kolkav e procentot na Vmro a kolkav na LAtas i sitel.... |
||
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj ushte ja e.. taa pa,....osven muzot i, jasno?
prashanjeto e retorichko.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ивончето ја немаше, ја немаше и сега ќе тужи новинари? А зошто да ги тужи новинарите, ако тие само пренесле партиски соопштенија, преку извештаи од прес-конференции? Што не ги тужи СДСМ или портпаролот, ако е сигурна? |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Онлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од оправдани причини не ја слушав песнава...
А скоро сигурен сум дека е хит вреден за милионски тираж. Инаку се откажувам од бивањето принц кога вакви принцези шетаат наоколу. Но верувам,ако Ивонче прави и концерт во добротворни цели ќе можам да го посетам. |
||
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vcera izleze so latas na sitel za aferata i maftase so dokazi deka ne e taa vinovna,deka ja namestile,a latas gi imal dokazite
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |