|
Слободен удар за Идивиди Обложувалница |
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Автор | ||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе одам на консултации кај Ли
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реално Блу личи на Моника Белучи ...
Има право... Јохансон и Белучи личат ко... Хераклит и Парменид во ставовите... и двете се убави ама не личат. |
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не... не го гледај пиштолот! ... |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде сите таму на подготовки за фудбал ....
Изменето од Blue Scarlet - 17.Септември.2013 во 18:21 |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам Макс ТеВе... изгледа вечерва ќе гледам Чемпионшип (англиска втора лига)...
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас немам ... ги гледам онлајн ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драги мои колеги и колешки,
За да ја држиме Обложувалницата чиста и уредна и да му ја олесниме работата на емил (за да не мора да ги брка типовите помеѓу коментарите) еве ни тема каде може да се шутира слободно. За секој промашен тип, за секоја пофалба, за секој предизвик и покачување на влогот ... се што ви лежи на душа пред и после типувањето. Повелете
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хир ај ем... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку касниш ама ај ќе прогледаме низ прсти
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се надевам тоа црното шо го маваш шо и да е цвикнало па немаш занимација појчем
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темава исто така ќе служи и за сите кои што сакаат да коментираат за резлутатите од ЛШ а исто така и ќе ставаме резултати и апдејт на табели после секое одиграно коло како и најава за следното ...
Во Лигата на Шампиони одиграно е првото коло и се постигнати следниве резултати : Група А Реал Сосиедад - Шахтјор Д. 0-2 Манчестер Јун.- Баер Левер. 4-2 Табела 1.Манчестер Јунајтед -3 2.Шахтјор Доњецк -3 3.Баер Леверкузен -0 4.Реал Сосиедад -0 Група Б Галатасарај - Реал Мадрид 1-6 ФК Копенхаген - Јувентус 1-1 Табела 1.Реал Мадрид 3 2.Јувентус 1 3.Фк Копенхаген 1 4.Галатасај 0 Група Ц Олимпијакос - ПСЖ 1-4 Бенфика - Андерлехт 2-0 Табела 1.ПСЖ 3 2.Бенфика 3 3.Андерлехт 0 4.Олимпијакос 0 Група Д Плзен - Манчестер Сити 0-3 Баерн Мин.- ЦСКА Москва 3-0 Табела 1.Манчестер Сити 3 2.Баерн Минхен 3 3.ЦСКА Москва 0 4.Виторија Плзен 0 Група Е Челзи - Базел 1-2 Шалке - Стеауа 3-0 Табела 1.Шалке 3 2.Базел 3 3.Челзи 0 4.Стеауа 0 Група Ф О.Марсеј - Арсенал 1-2 Наполи - Дортмунд 2-1 Табела 1.Арсенал 3 2.Наполи 3 3.Б.Дортмунд 0 4.О.Марсеј 0 Група Х Барселона - Ајакс 4-0 Милан - Селтик 2-0 Табела 1.Барселона 3 2.Милан 3 3.Селтик 0 4.Ајакс 0 Група Г Австрија Виена - Порто 0-1 Атл.Мадрид - Зенит 3-1 Табела 1.Атл. Мадрид 3 2.Порто 3 3.Австрија Виена 0 4.Зенит 0 Освен кисковите на Јувентус и Челзи сите останати резултати според мене се реални Вчера Јувентус вечерва Челзи ги спасуваат кладилниците Во секој случај ќе биде интересно во групиве ... во смисла кој аутцајдер ќе направи неочекувана сензационална победа
Изменето од Santijago - 18.Септември.2013 во 23:33 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Шатци 3 6 15п.
Блу Скарлет 2 9 15п. Зезната 2 9 15п. Ацика 2 9 15п. 5. Санти 1 11 14п. 6. ЛиДивио 2 7 13п 7. Емил 2 4 10п 8. Гонзо 1 4 7п. Не знам за вас ама мене многу ми се допадна табелата утрово . БРАВО ДЕВОЈКИ
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колешке ќе треба да се собереме заедно и да отидеме во вистинска кладилница
и мене ми прави мерак ептен табелава, само рано е уште |
||
|
||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега само треба рутинирано до крај да ја приведете обложувалницата...
Ова е табела во малку поинаква форма... каде сум? ааа .. еве сум при дното... честички за дамите... Изменето од LiDivio - 19.Септември.2013 во 13:12 |
||
Внеси реплика | страница <1234 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |